A Kifli figyel a fogyasztói elvárásokra: átalakul a tojáskínálat

-

A Kifli.hu érzékelve a fogyasztói trendeket, március végétől átalakítja tojás kínálatát, amelyben mostantól nem szerepelnek ketreces tartású tyúkok által tojt termékek: kizárólag mélyalmos, szabad tartású és bio tojás található a virtuális polcokon!

„A fogyasztói igényeket és a vásárlási trendeket folyamatosan figyeli a Kifli, ennek a folyamatnak az eredménye a minőségi és környezettudatos kínálatunk, amely kiegészül az állatjólétre való odafigyeléssel.” – magyarázta ezt a hazánkban úttörő lépést Makkay János, a Kilfi.hu ügyvezető igazgatója.

Az online szupermarket polcain mostantól 10 féle tyúktojásból választhatnak a vásárlók, ebből hat mélyalmos, kettő szabadtartású és kettő ökológiai gazdaságból származik.

„A húsvét közeledtével ez a téma különösen fontos, így március végétől csak ketrecmentes tojások lesznek megtalálhatóak a polcunkon, amelyeket – a Kifli megszokott sajátosságát követve – hazai beszállítóktól szerzünk be.” – tette hozzá Makkay.

A szabadtartás egyébként nem csak az állatok életminősége, de a termékek szempontjából is nagyon fontos, a tojás esetében javítja a beltartalmat, ezért is választották ezt a módszert a Kifli hazai beszállítói, így a Farm Tojás, a Youtyúk és a Heppenheimer is.

A Kifli.hu hitvallása szerint minden esetben a minőségi, friss és kiváló kínálatot biztosítja a vásárlóinak, ráadásul ezek után is marad majd a ketreces tojásokkal azonos, kedvező árú ajánlat az oldalon.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!