A Disney+-on debütál a Grace Klinika 19. évada

-

Október 26-án érkezik a Grace Klinika legújabb, 19. évada – erősítette meg a Disney+. Shonda Rhimes executive producer egyik leghíresebb sorozatának összes korábbi epizódja kizárólag a streamingszolgáltató kínálatában érhető el, így a Disney+ válik a „Grace Klinika” otthonává.

Hat hónappal a 18. évad fináléja után járunk, amikor a 19. évadban öt új gyakornok csatlakozik a Grey Sloan Memorial Hospital személyzetéhez, Harry Shum Jr., Adelaide Kane, Alexis Floyd, Niko Terho és Midori Francis személyében.  

19.évad

A 2007-ben a legjobb televíziós drámasorozatért járó Golden Globe®-díjat nyert, valamint a „kiemelkedő drámasorozatok” kategóriában több Emmy-díjra jelölt Grace Klinikát napjaink egyik legnagyszerűbb televíziós műsoraként tartják számon. A feszített tempójú, pörgős orvosi dráma 19. évadában is Meredith Gray és a Gray Sloan Memorial orvoscsoportjának mindennapjait követhetjük nyomon, akik élet-halál kérdésekben döntenek. Vigaszt keresnek egymásban, és időnként többre vágynak a barátságnál. Együtt fedezik fel újra és újra, hogy sem az orvostudomány, sem pedig az emberi kapcsolatok nem feketék vagy fehérek, hanem annál sokkal árnyaltabbak.    

sorozat

A szülői felügyelet beállítási lehetőséggel a Disney+ élmény marad a család minden tagja számára. Az előfizetők korlátozhatják az egyes műsorok elérhetőségét, PIN kódot állíthatnak be a felnőtteknek szóló tartalmakhoz a már meglévő gyerekprofil mellett, biztosítva a felhőtlen szórakozást minden korosztály számára. 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!