Now Reading
Magyar győztesek a szállodaipar Oscarján

Magyar győztesek a szállodaipar Oscarján

A noszvaji Oxigén és a ráckevei Duna Relax a nyertesek között!

A szállodaipar Oscarjának is tekintik a World Luxury Hotel Awards elismerését. A 2006-ban alapított díjakat a vendégek tapasztalatai alapján ítélik oda évről évre. A neves hoteleket és gyógyfürdőket, azok szolgáltatásait maguk a szálloda ideiglenes lakói osztályozzák, értékelik, saját élményeik alapján. A szavazásban évente több mint 300 ezer vendég vesz részt. A 2017-es végeredményt tavaly év végén, Svájcban, a Kulm Hotel St. Moritzban hozták nyilvánosságra, ahol a győztesek képviselői szobor és oklevél formájában át is vehették a jelentős elismerést.

A nyertesek között találjuk a noszvaji Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa szállodát, mely három Country Winner-díjat is kapott: a Luxury Country Hotel, a Luxury Family All-Inclusive Hotel és a Luxury Family Hotel kategóriában.

A ráckevei Duna Relax & Event Hotel**** szintén Country Winner lett a Luxury Riverside Hotel & Luxury Business Hotel kategóriában. Emellett a Luxury Banquett/Event Hotel kategóriában is díjazták. A két magyar szállodának közös az üzemeltetője, nevében a közös igazgató, Sárvári Krisztina vette át a díjakat. (Az ünnepségre fia kísérte el, az alábbi képen őket láthatjuk.)

A noszvaji hotel a Bükk déli kapujában lévő faluban fekszik, Egertől alig 10 kilométerre. A szép erdei környezetben család- és gyermekbarát szolgáltatásokat, gyermek all inclusive ellátást kínál, gazdag programlehetőségekkel.

See Also

A magyar főváros közelében, Ráckevén a Duna-parti kisvárosban áll a Duna Relax & Event Hotel ****, mely elsősorban a céges tréningekre, konferenciákra érkező közép- és felsővezetők igényeit szolgálja. Emellett a felnőtteket várja, akik rövid időre gyermekek nélkül szabadulhatnak ki a hétköznapok világából, és élvezhetik a római kort idéző wellness-birodalom örömeit.

A World Luxury Hotel Awards nyerteseinek teljes listája itt olvasható.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére