Now Reading
Magyarországon először: Cégek Éjszakája

Magyarországon először: Cégek Éjszakája

2020. április 2-án kötetlen formában találkozhat munkaadó és munkavállaló.

 

Egy különleges estére kitárulnak a vállalatok kapui, hogy megmutathassák az érdeklődőknek, kik ők és mit képviselnek. Magyarországon először rendezik meg 2020. április 2-án, csütörtökön a Cégek Éjszakáját, ahol laza és modern formában találkozhatnak, ismerkedhetnek egymással a munkaerőpiac szereplői.

 

Minden vállalat számára komoly kihívást jelent az ideális munkaerő megtalálása, miközben a leendő új kollégáknak egy-egy interjú, felvételi beszélgetés során nehéz elképzelniük, milyen légkör várja őket leendő munkahelyükön. Felmérések bizonyítják, hogy a well at work (w@w) fogalma egyre nagyobb vonzerőt jelent a piacon, a hangulat és a közös értékrend gyakran fontosabb szempont, mint az elvégzendő munka részletkérdései. Erre kíván választ adni a Cégek Éjszakája rendezvénye is.

 

Április 2-án 16 és 24 óra között kitárulnak a cégek kapui a város különböző pontjain, hogy informális módon betekintést engedjenek az életükbe. A cégek közötti gyors és kényelmes közlekedést buszjáratok szolgálják majd, amelyek egyben ismerkedési, networking lehetőséget is teremtenek. Erre az estére mindenki eldobja a zakót és a feszengést, a vállalatok és az érdeklődők is megmutathatják, milyenek ők valójában.

Kolozsváron 24 vállalat képviselte magát az első Cégek Éjszakáján, amelyen 1380 érdeklődő vett részt. A budapesti Cégek Éjszakájára 50 céget és 2000 résztvevőt várnak a szervezők.

A Cégek Éjszakája különleges lehetőség arra, hogy a munkaerőpiacon aktív szereplők megmutassák, milyen értékrendet, körülményeket, perspektívát, szakmai és emberi fejlődési lehetőségeket kínálnak leendő munkatársaiknak. Nagyszerű lehetőség ez az alkalom arra is, hogy belső sikertörténeteiket, eredményeiket a leendő pályázók elé tárják.

See Also

A jelentkezők oldott hangulatban mérhetik fel a lehetőségeket, betekinthetnek nagy presztízsű vállalatok életébe és bizonyíthatják rátermettségüket egy 21. századi “interjún”.

Bővebb infók: www.cegekejszakajabudapest.hu

Bevezető video Magyarósi Csabával, a rendezvény arcával: https://www.youtube.com/watch?v=1GbDlaMCdMU

(Fotók: Cégek Éjszakája és Pixabay)

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére