Egy hónapig nézz ingyen a neten neves európai filmeket!

ArteKino Filmfesztivál: 2019. december 1–december 31.

 

Magyarországon is díjmentesen lehet virtuális jegyet váltani új európai filmekre az ArteKino Filmfesztiválon, 2019. december 1-től az év utolsó napjáig.

Negyedik alkalommal rendezik meg e különleges fesztivált, melyre egész Európából lehet jegyet kérni. Mivel minden filmre ötezer jegy van, az ínyenc filmbarátoknak sietnük kell, mert egyes slágerfilmekre könnyen elfogyhatnak a jegyek. A filmfesztivál 45 európai országból érhető el és 10 nyelvből lehet a filmekhez feliratot választani. Valamennyi alkotást magyar felirattal is elláttak, sőt rendezői nyilatkozatot, szinopszist és filmajánlót is mellékeltek a szervezők, hogy segítsen a tájékozódásban.

2019-ben is is lehet szavazni és virtuálisan kiosztani a fesztivál közönségdíját.

 

Az ArteKino Filmfesztivált kezdetben Scope100 projekt néven a magyarhangya magyarországi filmforgalmazó támogatta, több külföldi filmforgalmazóval együttműködve és számtalan közösségi vetítést és vitát szervezve.

A magyarhangya munkatársai az idei válogatásból a Selfie-t ajánlja elsőként, mely két dél-olasz tizenéves mobilján rögzített videókból tallózik, és mutatja be a nápolyi fiatalok előtt tornyosuló kihívásokat. A Selfie az egyik jelölt volt a legjobb európai dokumentumfilm kategóriájában a 2019-es European Film Awards-on.

A filmek ezen a linken érhetők el ingyen, egy egyszerű regisztrációt követően: https://www.artekinofestival.com