Now Reading
Indulhatsz az operatőrök versenyén!

Indulhatsz az operatőrök versenyén!

A megmérettetésre 2019. november 30-ig lehet jelentkezni.

 

Harmadik alkalommal szervezik meg a Kovács László és Zsigmond Vilmos Operatőr Versenyt, melyet a tíz évvel ezelőtt Budapesten zajlott Első Operatőr Világtalálkozó szellemében tartanak meg. A versenyt a Magyar Operatőrök Iskolája HSC Stábiskola a Magyar Operatőrök Társaságával együttműködésben a Sparks kamera- és lámpakölcsönző céggel, valamint a Schwindl Kft.-vel közösen, 2020. február 6-án és 7-én rendezik meg.

 

A Zsigmond Vilmos által 2005 óta támogatott diákkategória mellett további négy kategóriában – kisjátékfilm, dokumentumfilm, tévéfilm és játékfilm – várják a szervezők az alkotók nevezését 2019. november 30-ig. Minden operatőr kategóriánként egy filmmel nevezhet.

A regisztrációkat a http://stabiskola.hu/iii-kovacs-laszlo-es-zsigmond-vilmos-operator-verseny linken lehet feltölteni.

A zsűri elnöke Lajos Tamás operatőr-producer, a zsűri tagjai Nagy András és Balázs István Balázs operatőrök lesznek.

See Also

A Kovács László és Zsigmond Vilmos Magyar Operatőr Díjat és a rendezvényt a Magyar Nemzeti Filmalap, a Magyar Művészeti Akadémia, a Magyar Filmakadémia és a Magyar Operatőrök Társasága is támogatja.

A díjátadó rendezvény 2020. február 7-én, pénteken este lesz a Pesti Vigadó nagytermében.

A III. Kovács László és Zsigmond Vilmos Operatőr versenynek különös aktualitást ad, hogy jövőre lesz 30 éve, hogy megalakult a Magyar Operatőrök Társasága.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére