Celine Dion Budapesten ad koncertet 2020 júniusában

2020. június 7-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a kanadai énekesnő.

  

Először érkezik Magyarországra Celine Dion a Courage elnevezésű világ körüli turné európai útjának keretében, a Broadway Event & Multimedia Organisation szervezésében. Ugyanezen a címen jelenik meg új albuma 2019. november 15-én, s ennek észak-amerikai koncertkörútja már el is kezdődött szeptemberben.

A világhírű énekesnőnek több mint tíz év elteltével ez az első koncertkörútja az Egyesült Államokban és Európában.

 

A Courage World Tour összefonódik Celine új lemezével, amely hat év után az első angol nyelvű albuma. Világszerte csaknem száz városban mutatja majd be élőben is új dalait. Az európai turné 2020 májusában indul, az állomások között szerepel többek között Prága, München, Párizs, Berlin, Stockholm, London és Budapest.

A Courage című új CD-ről három dal meg is jelent. Az Imperfections videoklipjét már csaknem kétmillióan tekintették meg:

 

Celine Dion az egyik leghíresebb, legismertebb zenei előadó a világon. Harmincöt éves karrierje során csaknem 250 millió albumot adott el, World Music- és Billboard Music Awards-ot, öt Grammy-díjat, valamint számos egyéb zenei díjat, elismerést szerzett.

Las Vegasban egy évtized alatt 1100 koncertet adott több mint 4,5 millió rajongónak.

 

2018-ban Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon turnézott, amely az egyik legsikeresebb koncertkörút volt a világon abban az évben, a Deadpool 2 című játékfilm Ashes című dalának remixével pedig a US Dance Club-lista élére került.

2019. június 8-án intett búcsút Las Vegasnak, hogy az új lemezzel és világ körüli turnéjával életében egy új időszak vegye kezdetét.