Now Reading
Depeche Mode doku- és koncertfilm: Spirits In The Forest

Depeche Mode doku- és koncertfilm: Spirits In The Forest

Egyszerre, egyetlen alkalommal mutatják be a világ mozijai, 2019. november 21-én.

 

Játékfilm-hosszúságú dokumentum- és koncertfilm a világhírű brit zenekar Spirits in the Forest című alkotása.

A mozikban világszerte kizárólag 2019. november 21-én, egyetlen estén lesz látható. A világ több mint hetven országában, 2400-nál is több filmszínházában vetítik. Magyarországon nem, a legközelebbi pont Zágráb, idáig kell utazni a filmért a magyar rajongóknak.

A mű rendezője Anton Corbijn, aki már hosszú ideje dolgozik együtt a csapattal. Az alkotás az együttes 2017/2018-as Global Spirit Tour elnevezésű turnéját követi végig, melynek keretében világszerte 3 millió rajongó előtt játszottak 115 koncerten.

 

See Also

A film hat különleges Depeche Mode-rajongó érzelmes történetének bemutatását ötvözi a turné utolsó állomásán, a híres berlini Waldbühne helyszínén rögzített koncertfelvételekkel, melyek nemcsak azt mutatják meg, hogyan és miért növekedett folyamatosan a zenekar népszerűsége karrierjük során, hanem érzékeltetik, hogy a zenének milyen hihetetlen közösségépítő ereje van. Hogyan és milyen mértékben képes segíteni az embereknek, hogy felülkerekedjenek a sorsukon, és milyen mértékben képes kapcsolatot teremteni különböző nyelvet beszélő, más helyen élő, más nemű és korú emberek között.

„Igazán büszke vagyok, hogy megoszthatom ezt a filmet és azt az értékes történetet, amit elmond” – nyilatkozott Dave Gahan, a Depeche Mode énekese. – Fantasztikus látni, hogy milyen különböző módokon gyakorolt hatást a zenénk a rajongóink életére.”

 

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére