Now Reading
Ensana: Európa legnagyobb gyógyszállodalánca

Ensana: Európa legnagyobb gyógyszállodalánca

Öt magyarországi hotel is a lánc tagja.

 

Ensana Health Spa Hotel márkanév alatt egyesült az öreg kontinens 26 legismertebb és legrangosabb gyógyszállodája, köztük öt kiemelkedő magyarországi hotel: a budapesti Thermal Margitsziget és a Grand Margitsziget, a sárvári Thermal Sárvár és a hévízi Thermal Hévíz, valamint a Thermal Aqua.

 

Az Ensana név, amely az egészség és a gyógyulás szavak latin megfelelőjéből származik, a márka elsődleges céljait hivatott tükrözni. A csoport Magyarországon, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és Romániában rendelkezik szállodákkal, s a helyi természeti erőforrások gyógyító erejét párosítja orvosi szaktudással, így elősegítve vendégeinek egészségét és jó közérzetét.

 

Az Ensana márkát az egészség- és wellnessturizmus globális növekedésének jegyében hozták létre. E piac ma már 580 milliárd euró értéket képvisel, és becslések szerint 2022-re elérheti a 834 milliárd eurót. A spa divízió részei a margitszigeti gyógyszállodák, melyek 2019. augusztus végéig – a tavalyi év azonos időszakához képest – 12 százalékos bevételnövekedést értek el.

See Also

 

Mark Hennebry, az Ensana elnöke kijelentette, hogy az elmúlt évek befektetéseit követően a közeljövőben is számos újítást és beruházást terveznek.

(Fotók: Ensana)

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére