Sportalkalmazás budapestieknek

Már letölthető a Budapest Sport Alkalmazás, melyet testre is szabhatunk.

 

Hol jógázhatunk a fővárosban közel a lakóhelyünkhöz, kutyabarát helyen, ingyenes wifivel? Azonnal megtudhatjuk, ha letöltjük ingyen a Budapest Sport Alkalmazást és elindítjuk a keresést. Különböző szempontok szerinti bontásban szinte az összes fővárosi sportolási lehetőséget, illetve sportprogramot tartalmazza a program, s az applikáción belül kiemelt helyet kaptak a Budapest 2019 Európa Sportfővárosa eseményei.

 

A fővárosi sport népszerűsítését, fejlesztését támogató, 37 budapesti sportszövetséget összefogó Budapesti Sportszövetségek Uniója  indította útjára az alkalmazást, melynek legfőbb célja, hogy a fővárosiak első kézből, saját érdeklődési körük alapján, minden információt megkapjanak a budapesti sportolási lehetőségekről, eseményekről, helyszínekről, hírekről.

 

Az iPhone, illetve androidos okostelefonokra letölthető applikáció külön előnye, hogy azon belül saját adatlap hozható létre, így személyre szabott interaktív tartalom érhető el. A felhasználók csaknem száz sportág közül választhatják ki a számukra legérdekesebb, legfontosabb mozgásfajtákat. Beállíthatóak a preferált kerületek is, ahol sportolni szeretnénk, illetve az egyéni szempontok szerint testre szabhatók egyéb kategóriák is. Így külön megjelölhető, hogy akadálymentesített, wifivel rendelkező, kutyabarát helyen akarunk-e sportolni, vagy éppen az, hogy baba-mama barát legyen az edzőterem, ahová szívesen járnánk. A fenti szűrőkkel meghatározott érdeklődési körnek megfelelő eseményekről, hírekről is beállítható értesítés.

A Budapest Sport Alkalmazás innen tölthető le iPhone-ra!

…és Androidra!