Most olvasott
Téli szárnyalások

Téli szárnyalások

Wizz Air: új gépek, új járatok

A Wizz Air 2017 decemberétől új, naponta közlekedő járatokat indított Budapestről Berlinbe és Frankfurtba. A berlini járat indulásával párhuzamosan felfüggesztette a Budapest–Karlsruhe/Baden-Baden útvonalát, továbbá 2018. január 7-étől Budapest–Lamezia Terme járatát.

Iberia: télen is Madrid–Budapest

Hetente háromszor közlekedik a téli időszakban is az Iberia Madrid és Budapest között: szerdán, szombaton és vasárnap. A nyári menetrendben ismét naponta repül majd a két éve bevezetett járat.

 

Lufthansa: Berlin–New York

2017 telétől közvetlen járatot repít a Lufthansa Berlin és New York között, hetente ötször. Az Airbus A330-300-as a Tegelről a JFK-re tart és vissza. Az útvonalat 2018 nyarától átadja a Eurowingsnek, így a fapados Berlin Tegelről is indít majd hosszú távú járatokat.

See Also

 

Aeroflot: 21 a nyerő

Heti 21 járatot közlekedtet az orosz légitársaság a 2017/18-as téli menetrendjében a nyári 14 helyett a Moszkva–Budapest–Moszkva útvonalon, egy napi harmadik járattal. Ez helyi idő szerint 08.40-kor száll majd fel Seremetyevóról és 09.30-kor érkezik Budapestre, majd 10.30-kor indul vissza Moszkvába, ahová helyi idő szerint 15 órakor száll le.

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére