Jön a XV. Országos Étterem Hét

3 fogásos menük 3300 forinttól választhatók Magyarország TOP éttermeiben!

2018. október 8. és 14. között ismét több mint száz étterem részvételével zajlik majd az Országos Étterem Hét! Az egy hetes gasztronómiai eseményen minden étterem különböző 3 fogásos menüt kínál, jellemzően repertoárjának legjavát ajánlja. A vendéglátóhelyek egy része mindössze 3300 forintért, a többiek 4900 forintért kínálnak úgynevezett prémium menüt, szervízdíjjal együtt.

 

Ezúttal is olyan éttermekbe juthatunk el egyedi áron, amelyeket máskor talán elkerülnénk. A teljesség igénye nélkül: Buda Gourmet Bistro, Budapest Bisztró, Café Astoria Restaurant, Columbus hajó, Eiffel Bisztró, Fuji japán étterem, Gróf Teleki Kastély étterem (Pomáz), Macesz Bisztró, Manna étterem, Salaam Bombay étterem, Spoon hajó, Több étterem új az étteremhét kínálatában, például a Meatology Budapest étterem, a Paletta Bisztró, a badacsonyi St. Orbán étterem vagy a Grey Goose.

Asztalt a www.etteremhet.hu weboldalon lehet, 2018. szeptember 19-től, s ekkortól a vendéglátóhelyek a menüsoraikat is nyilvánosságra hozzák.