Trendi megújulás a margitszigeti gyógyszállodában

Dizájnos bútorok, természetközeli színek.

 

A margitszigeti gyógy-wellness szállodára rá sem lehet ismerni: az 1,2 milliárd forintos beruházás révén átépítették a lobbyt, a földszinti konferenciatermeket, a gyógyászati recepciót, valamint megújultak a vendéglátóegységek is. (A lobbyban a vendégek megtalálják a BCOOL Magazin legfrissebb számát is.)

 

Az egykori Boróka Bár helyén bistro jellegű étterem fogadja a vendégeket. A szállodában folyó rendezvényekről digitális információsrendszer segít tájékozódni. Sütő Kata belsőépítész terveit megvalósítva a hotel belső terei teljesen új arculatot kaptak természetközeli színekkel, modern, kényelmes bútorokkal. A túlnyomórészt üvegfelületekkel határolt hallba belépve épületen belül is a gyönyörű margitszigeti zöldkörnyezetben érezhetjük magukat. A recepciós pult hátterét adó üvegfal a Japánkert különleges növényzetére enged rálátni.

 

A nemrég lezárult második ütemben a Kamilla Presszó helyén négy multifunkciós, természetes fényű különterem épült beépített technikával, variálható méretekkel, így immár összesen tizenegy korszerű, természetes színvilágban megálmodott konferenciaterem várja a különféle rendezvények résztvevőket.

 

A régi gyógyászati recepció kényelmes vendégváróvá alakult, és a gyógyászati részlegek vendégei, illetve a konferenciák résztvevői számára külön bejáratot alakítottak ki a Nagyrét felől.