Kiss Gergely vezeti elsőként a magyar utakon az újgenerációs Mustangot

A legendás modell karcsúbb formavilággal, fejlett vezetősegítő technológiákkal érkezett meg.

2018. június első napján mutatkozott be Magyarországon az új Ford Mustang: megújult külső, továbbfejlesztett hajtásláncok és futómű, vezetősegítő rendszerek és további személyre szabási lehetőségek jellemzik az Európának szánt legújabb modellt. Az 5.0 literes, V8-as autó új, 10 fokozatú automata sebességváltó segítségével 4,3 másodperc alatt gyorsul 100 km/órás sebességre.

 

Az első új Mustangot Kiss Gergely háromszoros olimpiai-bajnok vízilabdázó vehette át Budapesten. Az immár 450 lóerős fekete Fastback Mustangot az előző modellhez hasonlóan egyedi, arany, ezüst és bronz csíkozás díszíti.

„A Mustang nálam régi szerelem, hisz ahogy sokan tudják, a garázsomban 2012 óta ott áll egy eredeti 65-ös évjáratú oldtimer Mustang. Nagy megtiszteltetés volt, mikor 2016-ban a Ford felkért, hogy legyek a legendás Mustang magyarországi márkanagykövete – meséli Kiss Gergely. – Két éve járok nap mint nap a Mustanggal, minden percét élvezem, de ez az új modell még nekem is tartogatott pozitív meglepetéseket!”

 

Gergely elsősorban az új digitális műszerfalat dicséri, melyen a vezető szinte mindent a saját ízlése és igénye szerint állíthat be. Magával ragadja a 450 lőerős teljesítmény is.

Az európai vevők rajongása különben határtalan a Mustang iránt: már több mint 33 ezer fut belőle a kontinens útjain. Magyarországon a 2015-ös bevezetés óta 353 új Mustangot állítottak forgalomba.