Jeep Compassador: szabadság, kaland, kihívás

Megvannak a márkanagykövet-jelöltek!

 

Kilenc neves magyar személyiség között dől el, ki lesz a Jeep magyarországi márkanagykövete.  A Fiat Chrysler Automobiles Central & Eastern Europe (FCA) honi márkaképviselő választotta ki a Compassador-aspiránsokat, akik a legendás terepjáró legújabb modellje, a Compass volánja mögött bizonyíthatják maguknak és a nyilvánosságnak: mikor, miként, milyen célból vezetik az új SUV-ot.

 

Három hónapra övék egy Compass, hogy kipróbálják, és az autóval érezzék át, mi a szabadság, a kaland és a kihívás. Mert elsősorban e három fogalom lebegett a jármű megalkotóinak szeme előtt.

Közönségszavazatok döntik el, ki lesz az, aki közülük további egy éven át a Jeep Compassadoraként használhatja a Compass-t. 2018. május 3-tól augusztus 1-ig bárki szavazhat a www.compassador.hu oldalon, egyben elismerve választottja életútját, munkáját, tevékenységét.

 

Mivel az új dizájnos terepjárót egyebek mellett világszínvonalú menetdinamika, jellegzetes formavilág, felhasználóbarát technológia jellemez (aktív vezetőtámogató rendszerek sorával), benzines és dízelmotorral 120-tól a 170 lóerőig, ezért az impozáns járgány magyarországi képviselői olyan magyar tehetségeket, életútjukkal példát mutató embereket kerestek jelöltnek, akik számára szintén sokat jelentenek a szabadság, kaland, kihívás szavak.

Május 3-án Budapesten mutatták be a márkanagykövet-jelölteket, akik boldogan vették át – nem jelképesen – a kocsikulcsot, s kapták meg Compass-ukat.

 

Íme a jelöltek: Laposa Zsófi borász, Lubics Szilvi ultrafutó, fogorvos, Veiszer Alinda műsorvezető, Krausz Gábor chef, Kovács Patrícia színész (a felső képen), Kiss Ádám humorista, Marsalkó Dávid, a Halott Pénz együttes zenésze (az alsó képen) és Holdampf Linda stylist.

 

A szavazásra buzdító weboldalon videoportréban is megismerhetjük vallomásukat, megkönnyítve választásunkat.