Most olvasott
Svédasztalos VIP-mozizás

Svédasztalos VIP-mozizás

Előétel és leves, főétel és desszert, kukorica és nachos – minden mennyiségben.

Teljesen megújult Európa leglátogatottabb VIP-mozija Budapesten, a Cinema City Arénában. A lobbyban tágas, esztétikus tér, a korábbinál több és kényelmesebb ülőhely fogadja a vendégeket, valamint önkiszolgáló, hideg-meleg svédasztalos ételválaszték. Előétel, leves, főétel és desszert várja 2018. február 13-tól a jegytulajdonosokat, akik vetítés előtt fél órával léphetnek be a VIP-mozi előterébe és válogathatnak a séf irányította konyha szezononként változó kínálatából.

A VIP mozibüféből is annyi pattogatott kukoricát, nachost vehet el a vendég, amennyit csak akar (ez utóbbiakat, italával együtt be is viheti a moziterembe). Az üdítőkből is annyit fogyaszthat, amennyit óhajt, az alkoholos italokat személyzet szolgálja fel a felnőtt vendégeknek.

A belső terek teljesen átalakultak, a fények játékosak, a színárnyalatok sötétbe hajlók. A design a fafelületeknek és a bútorzatnak köszönhetően modernné, letisztulttá vált. Az összesen 176 férőhelyes öt moziterem minden székét újakra cserélték.

A felújítási munkát 28 nap alatt 150 munkás végezte el – mondta büszkén a nyitónapi sajtóbejáráson Buda Andrea, a Cinema City pr- és marketingigazgatója. Kiemelte, hogy a jövőben a VIP-moziban tematikus estek is várhatók, s akár születésnapi gyerekzsúrokra is ki lehet majd bérelni.

E megújulás része Magyarország legnagyobb filmszínházegyüttese, a 23 mozitermes Cinema City Aréna Megaplex csaknem egymilliárd forintos teljes felújításának, melynek munkálatai 2017 végén kezdődtek meg. Ennek elemeként a VIP-mozi mellett valamennyi terem, így az IMAX is, székcserén, kárpitcserén esett át, s hamarosan két terem Dolby Atmos-hangrendszert kap.

See Also

A VIP-moziba a 2D-s filmekre 5490 forintba kerülnek a jegyek, a D-s produkciókra 5970 forintba, szemüveggel együtt.

(Fotók: BCOOL és Cinema City VIP)

Így alakult át 28 nap alatt a VIP-mozi:

 

 

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére