Exkluzív kényelem, itt a bud:vip

Az új VIP-váró személyre szabott szolgáltatásokat kínál.

 

Új, személyre szabott repülőtéri szolgáltatást indított a Budapest Airport a 2A Terminálon, exkluzív terméket kínálva az egyedit kereső utasoknak.

2018. február első napjaitól a bud:vip elnevezésű VIP-váró csábítja a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az induló és érkező utazókat, akiket számos kényelmi szolgáltatás vár a repülőgéphez és a repülőgéptől biztosított luxustranszfertől a külön privát utasbiztonsági csatornán át a privát útlevélkezelésig. Dedikált kísérőt vehetnek igénybe a teljes repülőtéri tartózkodás idejére, gyorsabb be- és kiszállás, hordár, és privát sofőrös transzfer is kérhető a város és a repülőtér között.

A váróban a legmodernebb technikai eszközök, internetelérés és különlegesen kényelmes luxusbútorok állnak rendelkezésükre. (A vendégek a BCOOL Magazint is megtalálhatják a váróban.)

„Az új bud:vip  szolgáltatási csomagunkkal és új VIP-várónkkal még színesebbé válik a kínálatunk, és azon utasainknak is különleges élményt tudunk nyújtani, akik számára a repülés előtt és a repülés után is kiemelt fontosságú a kényelem, a személyre szabott és exkluzív kiszolgálás. Meggyőződésünk, hogy utasaink örömmel veszik majd igénybe a bud:vip szolgáltatást, amelynek az ára jóval kedvezőbb a hasonló szolgáltatást kínáló EU-s repülőterek átlagárainál” – fogalmazott az átadóünnepségen Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója.

Az új VIP szolgáltatási csomag telefonon és online egyaránt megrendelhető, mind az induló, mind az érkező utasok számára.

Bővebben: vip.bud.hu