Most olvasott
BODY: a lenyűgöző emberi test tárlata

BODY: a lenyűgöző emberi test tárlata

300 preparátum, 1000 tárgy.

A 2200 négyzetméretes budapesti kiállítótér méretében meghaladja az Európában eddig valaha látott BODY-tárlatokat. 300 teljes testet ábrázoló emberi preparátumot láthatunk az 1000 kiállítási tárgy között, a tablókon magyar és angol nyelven olvashatjuk a magyarázatokat.

Valóságos anatómiai enciklopédia tárul elénk, hogy jobban megismerhessük az emberi testet. Különböző életszakaszokban vehetjük szemügyre, pillanthatunk a bőrünk alá, tetőtől talpig. Akad olyan test, melyet mozgás közben is megszemlélhetünk.

See Also

A termekben a bemutatókat, tárgyakat, témák köré csoportosították: képet kapunk a légzőrendszer, az emésztőrendszer, a szív, a keringési rendszer, az izomrendszer, az idegrendszer, a csontrendszer működéséről, az emberi test gyógyításáról, az elsősegélynyújtásról és a sürgősségi ellátásról. Bárki kipróbálhatja az újraélesztést a kiállítási eszközökön és az erre alkalmas prezentációs tárgyakon. De ismereteket szerezhetünk az orvostudomány és a magyar orvostudomány történetéről is.

A tárlat 2018. február 15-től már látható, helyszíne a főváros VI. kerületében a KOMPLEX épületegyüttese, a Király utca 26.-ban.

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére