Most olvasott
Alfa Romeo Giulia: A nagyágyú

Alfa Romeo Giulia: A nagyágyú

A vadló megszelídítése…

 

Már mindent értünk! Mármint azt, hogy miért is rajonganak a márka szerelmesei az autójukért. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az 510 lóerő sem túl hétköznapi, sőt kategóriája legerősebb tagjává teszi a QV-t.

Sok erős autót próbáltunk már, de ez valami egészen más élményt nyújt. Hasonló lehet egy vadlovat megszelídíteni… Minden egyes gázadásra megváltozik a tér és idő párosa, a sebességmérő valami elemi erővel rohan a 330 kilométer/óra felé, és borzalmasan gyorsan faljuk a kilométereket.

See Also

A motor hangja igazán csak magasabb tartományban jön elő, alacsony fordulaton inkább csak úgy kelleti magát. A sebesség fogalma átértékelődik, felgyorsulnak a dolgok. Ez nem véletlen, hiszen a százas tempó eléréséhez 3,9 másodpercre van szükség, s érzésre ez még kevesebb. Az igazi erő nagyobb sebességnél érezhető, hiszen ott már az aszfaltra is tudja vinni a teljesítményt.

A beltérben is látszik a minőség. Már csak a pozicionálás miatt is, alaposan odafigyeltek a részletekre, így abszolút versenyképes a konkurensekkel. A fogyasztásról kivételesen nem érdemes beszélni: az autó által nyújtott élményhez képest eltörpül…

© 2019 Issue Magazine Wordpress Theme. All Rights Reserved.
Ugrás a lap tetejére