Teszteljük magunkat off-road pályán!

Természetes környezetben kiépített akadályok között próbálkozhatunk.

Amatőr és profi sofőrök egyaránt kipróbálhatják, fejleszthetik vezetői képességeiket a drivingcamp legújabb off-road pályáján.

Az országban egyedülálló vezetéstechnikai centrum, a drivingcamp új off-road pályáján az amatőrök és a profik is kipróbálhatják maguk, illetve autóik képességeit.

A pálya alkalmas arra, hogy a sofőrök biztonságos körülmények között gyakorolhassák a terep által megkövetelt autóvezetési technikákat.

A SUV (special utility vehicle) kategóriába eső járművek, azaz főként a városban használt terepjárók adottságait és határait tulajdonosaik itt bátran feltérképezhetik. Meg lehet tanulni megfelelően használni az autó nyomatékát, kezelni a járművet mély vízben, és gyakorolni a gépkocsi egyensúlyának megtartására begyakorolt technikákat. A járművezetők csúszós lejtőn, meredek emelkedőn, vizes árokban, illetve átbillenő félmérleghintán is tesztelhetik járgányaikat.

Az off-road pályán tartott tréningek instruktorok felügyeletével zajlanak, a programot pedig minden esetben az adott autó tulajdonságainak figyelembevételével alakítják ki. Baráti társaságok számára kikapcsolódásnak, cégek számára csapatépítő programnak ideális lehet néhány órát eltölteni a Zsámbék határában fekvő központban.