Újra Országos Étterem Hét

2018. március 5. és 11. között lesz, több mint 100 minőségi étterem részvételével.

 

Az őszt követően újabb vendéglátóhelyeket próbálhatunk ki a tavaszi Országos Étterem Hét keretében. Az őszi 26 500 vendég mellett újakra is számítanak az ország top éttermei, melyek háromfogásos menüsort kínálnak, egységesen 3300 forintért (szervízdíjjal együtt). Mellettük néhány exkluzív és gourmet étterem prémium menüsorokkal készül, 4900 forintos egységáron.

Az őszi egyhetes rendezvénysorozatot követően több mint háromezer vendég küldött vissza értékelést, s az elégedettségi átlag az 5 pontos skálán 4,6 pont lett!

A nagy érdeklődés miatt érdemes előre asztalt foglalni az Országos Étterem Hét weboldalán: www.etteremhet.hu. Az egy hét során ebéd- vagy vacsoraidőpontokra lehet elküldeni foglalásunkat.

A BCOOL tippje: az oldalon először 2018. február 14-én lesz lehetőség megismerni a gasztro-eseményen résztvevő éttermeket, és megjelölni a foglalási időpont(ok)at, de aki jelentkezik az  Országos Étterem Hét weboldalán a Hírlevélre, már két nappal korábban, azaz február 12-én, reggel 6 órától elküldheti asztalfoglalását.