spot_imgspot_img
spot_img

8 divatkiegészítő és kozmetikum a férfinak, aki vonzó akar lenni

-

Article Top Ad (AdSense)

Minden férfi szeretne vonzó lenni. Az órák és a különböző ruhadarabok pedig nagy segítségükre vannak ebben, ahogyan a kozmetikumok is, amelyekkel ápoltak és igazán szemrevalók lesznek.

A következő ruhadarabokban és kiegészítőkben egyáltalán nem lesz nehéz vonzónak lenni. Sőt… bemutatunk néhány olyan márkát is, amelyek környezettudatosak és időtállóak is.

Evolvens óra:

óra-férfidivat-evolvens
Fotó: Evolvens Budapest Facebbok oldala

A magyar óramárkát Mezei István álmodta meg néhány évvel ezelőtt. A valóságos műremekeket Budapest inspirálta és tele van modern és csodálatos technológiai megoldásokkal. Ajánlott minden öntudatos férfinak, aki nem csak egy időmérőt szeretne magának, hanem egy életreszóló barátot, amely hűen visszatükrözi az egyéniségét.

Junkers Iron Annie óra:

junkers-férfi-karóra
Fotó: tutuora.hu

A Bauhaus stílus előtti tisztelgésképpen született meg ez a ragyogó darab, amely rozsdamentes acéltokban, egy különleges kristályüveglappal terveztek. Akár a téli, akár a nyári öltözethez tökéletes kiegészítő lesz.

Szakállápoló:

szakállápoló-african-spa
Fotó: African Spa Facebook oldala

Az African Spa termékeiben lévő illóolajok fantasztikusan ápolják az arcbőrt és egészen finomra puhítják a szőrt. A Beard Wash-al együtt használva pedig nem csak puha lesz a szakállad, hanem erős is a benne levő argánolajnak és kreatinnak köszönhetően.

Arcszérum:

férfi bőrápolás
Fotó: NATICS Facebook oldala

Ki mondta, hogy a férfiak csak kifejezetten férfiaknak készített kozmetikumokat használhatnak? A NATICS Nouage antioxidánsokkal alaposan feltöltött széruma például a városi férfiak számára is tökéletes választás, akik az idő előrehaladtával is vonzók szeretnének maradni és  felvennék a kesztyűt, hogy megküzdjenek az öregedés jeleivel.

Cipő:

férfi-cipő-cipészmester-fabula
Fotó: Fabula Bespoke Shoes Facebook oldala

A Fabula Bespoke Shoes cipők minden darabja kézi varrással, egyedi méret és megrendelés alapján készül, amelyeket Fabula László cipészmester készít. A tömeggyártás korában is lehet egy igazán egyedi cipőnk, amely tökéletesen illeszkedik a lábra, és időtálló darabja lehet a vonzó férfi ruhatárának.

Póló:

printa-póló-férfidivat
Fotó: Printa Facebook oldala

Környezetkímélő anyagokból és eljárással készülnek a magyar Printa márka környezettudatos ruhái. Amellett, hogy egyik legfőbb céljuk, hogy felhívják a figyelmet a slow fashionre, igazi menő irányvonalat képviselnek, amellyel még jobban kihangsúlyozzák a férfias sármot. Ez a póló pedig azért is különleges, mert a kerékpáros fotó a Fortepan képes archívumából való.

Nadrág:

nadrág-futureal-férfi-divat
Fotó: Futureal Facebook oldala

Régi nagy kedvencünk a szintén magyar Futureal márka, akik nem csak a nők, hanem a férfiak részére is igazán vagány és laza ruhákat terveznek és készítenek. Mint például ez a zsebes nadrág, amelyben egész nap kényelmesen lehet jönni-menni…

Ha tetszett, olvasd el ezt is:

Álomszép fürdőszoba – mi a legújabb dizájn trend?

Az idei év Pantone színe váratlan, de reményt és erőt ad

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!