spot_imgspot_img
spot_img

7+1 megdöbbentő esküvői helyszín

-

Article Top Ad (AdSense)

Esküvői helyszín. A nagy nap szervezésének kezdetén talán az első kérdés, ami felmerül: Hol szeretnénk örök hűséget fogadni egymásnak? Kevesen tudják, hogy erre akár a víz alatt is van lehetőség. Válogatásunkban nem mindennapi esküvői helyszíneket szedtük össze a világ minden tájáról.

Disney esküvő

Igen, kislány korunkban mindannyian álmodoztunk a Disney-hercegnők életéről. Ha eljön a herceg fehér lovon, visszarepíthetjük magunkat a gyerekkorba és a Disney World mesebeli helyszínein is kimondhatjuk a boldogító igent. A Disney Weddings  honlapon 4 kategóriában több mint 50 lehetőség közül lehet választani 2.500 és 50.000 dollár közötti átfekvésben. Az esküvő témáját természetesen a varázslatos tündérmese ihleti Walt Disney klasszikus meséinek jegyében. Ugye, hogy gyönyörű?

Kép forrása: pinterest.com

Igen a víz alatt? Igen! – Víz alatti esküvői helyszín

A kifejezetten extrém pároknak való a vízközeli élmény egy új definíciója. Az amerikai Georgia Aquarium víz alatti ceremóniát kínál a búvárkodás szerelmeseinek. Itt gyakorlatilag egy nagy akváriumban zajlik a szertartás, a meghívott vendégeknek pedig egy ablakon keresztül nagy táblák segítségével közvetítik az eseményeket. Minden bizonnyal felejthetetlen élmény az ifjú párnak és a násznépnek is.

Kép forrása: shaylynneweddings.com

Mindenki a fedélzetre! – Jacht, mint esküvői helyszín

Exkluzív élményt kínálnak a jachtok fedélzetén tartott ceremóniák. Indulás a festői kikötőből, gyönyörű kilátás a tengerre, és szertartás egy csodás naplemente közben. A Travel Shop Tours oldalán találhatóak ilyen lehetőségek, legtöbb esetben all-inclusive szolgáltatással: a jachttal együtt dekorációt, sminkest, zenészeket, koktélbárt, vacsorát és tűzijátékot is biztosítanak. A szabadtéri fedélzeten zajlik le a házasságkötés, a vacsora pedig zárt területen, a hajó belső részében.

Kép forrása: travelshoptours.com

Hegyvidéken

Természetkedvelő pároknak ajánlott egy kalandos esküvői helyszín. Napjainkban egyre inkább kedveltek a szabad ég alatt tartott esküvők, de egy hegy tetején, vagy egy vízesés alatt kimondott IGEN egészen más megvilágításba helyezi a kültéri esküvőkről alkotott képünket. Ezek az izgalmas helyszínek tökéletesen megfelelnek egy izgalmat kereső pár számára, akik kedvelik a természetet, és nem utolsósorban gyönyörű képeket szeretnének a nagy napról.

Kép forrása: herecomestoguide.com

Főszerepben a jegyespár

Egy színházban tartott esküvő különleges emléket nyújt minden résztvevőnek. Szintén nem a szokványos helyszínek közé tartozik a Liverpoolban található The Everyman Theatre, ahol rendszeresen szerveznek házasságkötéseket. Három külön területen történik a lebonyolítás: a ceremónia a színpadon zajlik, azt ezt követő mulatság pedig a színház bárjában. A gyönyörű színpadi megvilágítás és az ünnepélyes légkör gondoskodik a kivételes élményről.

Kép forrása: hitched.co.uk

Újra gyerekként!

Az esküvő általában a felnőtté válás egyik fontos momentuma. Egy bohókás pár viszont bizonyára feltette a kérdést: ettől függetlenül miért ne tarthatnánk vidámparkban? Azóta ezek a szórakoztató helyszínek is kedveltté váltak a jegyesek körében. Az Angliában található Dreamland Margate komplexum önmagában egy teljesen szokatlan választás. A legnagyobb ünnepségek is megtarthatóak itt, akár 800 esküvői vendégnek is helyet ad ez a vidámpark. Weboldaláról esküvői brossúra is letölthető, ami további információkat tartalmaz ha kíváncsiak vagyunk a bohókás szertartás részleteire.

Kép forrása: hitched.co.uk

Esküvő állatkertben

Elefántok az esküvői fotókon? Bizonyára furcsán hangzik, de állatbarát pároknak tökéletes opció! A legtöbb nagyvárosban kötelező látnivalónak számít az állatkert, és néhányban már a nagy napot is megtarthatja az ifjú pár. A násznép tehet egy nagy sétát állatok között, az esküvői fotók hátterében is találkozhatunk velük, a vacsorára és a lakodalomra pedig külön termet biztosítanak. További csodás fotókat ide kattinva találsz.

Kép forrása: chefsatworkny.com

Irány a pálya!

A romantikus hollywoodi filmekben többször láthatunk stadionban történő lánykérést. Ennek nagy divatja van az Egyesült Államokban, ahogy a pályán tartott esküvők sem számítanak ritkaságnak arrafelé. Amikor a csapatok szezonon kívül vannak, a stadionok megnyitják kapuikat más eseményeknek, ideértve az esküvőket is. A hatalmas területen akár egy seregnyi vendég is tanúja lehet a házasságkötésnek, a hangosítással pedig a szertartás is megosztható a násznéppel.

Esküvő a pályán
Kép forrása: chefsatworkny.com
Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!