6 különleges szállás a Balatonnál, ahová muszáj még idén elmenni

-

Ebben az évben talán többen töltjük belföldön a vakációnkat. Szerencsére a magyar tenger partján jobbnál jobb szálláshelyek közül válogathatunk, melyek között találtunk néhány páratlan helyet, ahol valóban egyedi élményekben lehet részünk.

Páskom Cottage

Igaz, nem a Balaton partján található, de az éppen csak 25 km-es távolság nagyon megéri, hogy ellátogassunk az egyik legkülönlegesebb szállodába, amely egyáltalán nem hasonlít egy hagyományos értelemben vett hotelre. Inkább olyan, akár egy mesebeli falu, amelyben egybe forr a múlt és a jelen, és ez minden apró rezdülésben érezhető, a kifinomult eleganciával berendezett házaktól egészen a gasztronómiai kínálatig. 

Zen Garden Resort Zánka

zengardenresort.hu

zengardenresort.hu

Az északi part garantáltan egyik legizgalmasabb szállása, amely mindössze egy karnyújtásnyira fekszik a Balatontól és a festői Káli-medencétől. Egyedülálló békés hangulatát az igazi zen fürdőtó és a körülötte fekvő modern és minden luxussal felszerelt faházak adják, amelyekben garantált a feltöltődés és a meghitt kikapcsolódás.

Jurta Hotel Balatongyörök

Jurta Hotel Balatongyörök

Jurta Hotel Balatongyörök

Valóságos időutazás és egyben egy igazi természetközeli élmény várja az idelátogató párokat, akik ősi jurtában, mégis teljes kényelemben élvezhetik a pihenést és egymás társaságát. 

Boutique Hotel Annuska

Hotel Annuska

Hotel Annuska

Az 1920-as években épült és gyönyörűen felújított villa a pezsgő Balatonfüreden bújik meg egy csendes utcában. Nosztalgikus hangulatú, korhű bútorokkal berendezett szobái,  lakosztályai és a kertben elterülő medence csodálatos egységben olvadnak össze. 

Kővirág – Étel, Ital, Ágy

Kővirág-étel,ital,ágy

Kővirág – étel, ital, ágy

A magyar falusi stílus és a francia vidéki hangulat csodálatos ötvözete a Káli-medencében fekvő Kővirág, ahol nem csak aludni lehet, de nagyon finomakat is enni. Akár az egykori bikaistállókból kialakított lakosztályok valamelyikében, akár a szomszédos vendégházak egyikében szállunk meg, az biztos, hogy felejthetetlen élmény lesz és minden nyáron vissza akarunk térni.

Óriáshordó bungaló 

egzotikuskertapartman.hu

egzotikuskertapartman.hu

A Balatonalmádiban található Egzotikus Kert Apartmanszállás egy földi paradicsom, ahol pálmafák alatt tölthetjük vakációnkat. Hatféle apartmanház várja az idelátogatókat, de borrajongóknak és az extrém élményt kedvelőknek találták ki a hordószállásokat, ahol egy valóban stílusos élményben lehet részünk. A hangulatot fokozza, hogy a hordók tetőteraszáról bármikor gyönyörködhetünk a balatoni panorámában, ha pedig melegünk lenne máris megmártózhatunk a saját medencénkben.

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!