spot_imgspot_img
spot_img

52 éves lett André Agassi, aki egy rövid ideig Schobert Norbi üzlettársa volt

-

Article Top Ad (AdSense)

52 éves lett André Agassi nyolcszoros Grand Slam-győztes teniszező, akinek  neve egy ideig összefonódott Schobert Norbertével.

2014 szeptemberében óriási hírre ébedt az ország. Kiderült, hogy a fitneszguru üzlettársa és reklámarca André Agassi lesz. Az üzlet nem tartott sokáig, kicsit több mint egy év múlva elváltak útjaik.

Kisgyerekként kezdte a teniszt

Agassi teniszkarrierje szinte kódolva volt, hisz édesapja teniszedzőként dolgozott. A kis Andrénak azonnal teniszütőt adott a kezébe, ahogy megtette az első lépéseit, és az édesapa erőfeszítései meghozták a várva várt eredményt. Gyorsan megmutatkozó tehetsége miatt otthagyta az iskolát és a sportot, a teniszakadémiát választotta.

Több bajnoki címet is megszerzett majd 16 évesen a profik közé került. A nézők imádták, annyira eltért a stílusa a többi teniszezőtől.  Bozontos frizurája, feltűnő színű ruhái miatt olyannyira népszerűvé vált, hogy úgy kötött vele  szerződést a Nike, hogy  még egyetlen címet sem nyert.

Ismert szerelmek

Közismert nők sem tudtak neki ellenállni, viszonya volt Barbra Streisanddal és Brooke Shieldssel. A gyönyörő lányt, a Kék lagúna tinisztárját 1997-ben feleségül vette, ám csak  két évig tartott a frigy.

Karrierje sem alakult jól. 1997-ben megtört a pályája, egyetlen versenyt sem nyert, és később bevallotta, hogy házassága alatt rendszeresen ivott és kábítószerezett. Vonzó külsejét is elvesztette, alaposan meghízott. Mindenki a karrier végét jósolta, ám összeszedte magát. 1999-ben a megnyerte a francia bajnokságot, majd mind a négy nagy GS-viadalt. Egészsége azonban nem volt a régi, egyre súlyosbodó hátproblémái a miatt 2006-ban több versenyt le kellett mondania. Végül szeptember 4-én lépett pályára a US Open harmadik fordulójában. A visszavonuló sztárt a közönség perceken át állva tapsolva ünnepelte.

Családot alapított

Időközben megnősült, 2001-ben elvette a szintén teniszező Steffi Graffot és két gyermekükkel ma Las Vegasban élnek.

Magyarokkal bizniszelt

2014-ben Schobert Norbert csábította Budapestre, hogy népszerűsítse a tőzsdére készülő Norbi Update Lowcarb Nyrt. termékeit. Ő lett a cég új arca. Amikor először a  fővárosba érkezett az első hivatalos megjelenésén, a sajtótájékoztatón mindenkit lenyűgözött közvetlenségével. Bárki készíthetett vele közös képet, mindenkihez volt egy jó szava.

Egy örök emlék a magyarországi látogatásán mindenkivel szívesen fotózkodó világsztárral.

Norbiék  pedig vendégül látták az otthonukban, hogy mivel kínálták, azt a kép alatt olvashatod.

Három évre tervezték az együttműködést, ami végül  nem  tartott sokáig. A Buda-Cash brókerbotrány miatt Schobert Norbi részvényei jelentősen visszaestek. Végül 2015 decemberben közös megegyezéssel úgy döntöttek, hogy véget vetnek a közös biznisznek.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!