spot_imgspot_img
spot_img

5+1 trend 2023 legmenőbb konyháihoz

-

Article Top Ad (AdSense)

A konyha nem csak egy helyszín a házban, ahol elkészülnek az ételek, sokkal inkább az otthonunk egyik legfontosabb helyisége, ahol sok időt töltünk.

Nem mindegy hát, hogy milyen környezetben tesszük mindezt. Az álomkonyha mindenkinek mást és mást jelent, de a legfrissebb trendekhez iránymutatót adhat az alábbi összeállítás. 

Íme 2023 megnépszerűbb konyhatrendjeinek 5+1-es toplistája:

Trükkös tükrök

A teret optikailag bővítő megoldások tárháza igen gazdag, ha kisebb méretű a konyhánk, a szokványos megoldások helyett bátran alkalmazhatunk tükröket a szekrények frontjain. A tükörfrontok remekül belesimulnak bármilyen közegbe, miközben izgalmas csavarral verik vissza a fényt, így a térélményt nem csak tágítják, de gazdagítják is.

Vörös tónusok

A konyha az otthon szíve és lelke, egy olyan helyiség, ahol ízek, élmények és érzelmek születnek. Ezt a hívogató atmoszférát erősítheted meg vörös tónusokkal. A piros szín árnyalatai képeket az érzelmek talán legszélesebb skáláját előidézni bennünk: közvetíthetnek szeretetet, szenvedélyt, merészséget, erőt, melegséget, inspirációt is. Ha igazán drámai, markáns hatást szeretnél elérni, akkor az egy vörös szekrénnyel vagy fronttal biztosan sikerülni fog.  

Látványos falikarok

Bár a konyha továbbra is a sütés-főzés központja, szerepe átalakult és kibővült. Ez a helyiség lett az elmúlt évek egyik legkedveltebb szórakozóhelye, ahol barátainkkal kikapcsolódhatunk, online meetingelhetünk a kollégákkal, vagy ahol a gyerekek befejezhetik a házi feladatukat. Ezért is fontos, hogy olyan rugalmas konyhai világítást tervezzünk, amely minden forgatókönyv esetén megállja a helyét, mint például a mozgatható, állítható és látványos falikarok.

Természetes anyagok 

A zöld márványok és kövek az egyik legnépszerűbb konyhai designtrendek közé tartoznak. Természetes, kortalan luxust, kiegyensúlyozottságot és nyugalmat sugároznak. A zöld kövek tengernyi árnyalatával és textúrájával találkozhatunk a modern otthonokban, a világos, már-már mentába hajló tónusoktól sötét smaragd és méregzöldig most minden árnyalat divatban van.

Színes tűzhelyek

Legyen szó régi vagy új konyháról, egy színes tűzhellyel igazán egyedivé teheted a teret. Egy ilyen látványos, masszív szerkezet az egész konyhát öltözteti, kiemelve a helyiség egyik legfontosabb területét, ahol az igazán különleges fogások készülnek.  

Menő a monokróm (is)

Bár a színeknek az idei trendek alapján csak képzeletünk szab határt, a modern és minimál stílust kedvelők továbbra is választhatják a kiegyensúlyozott és visszafogott monokróm konyhát, melyet természetes kövekkel, szép fa felületekkel és organikus, lágyabb formákkal tehetünk még harmonikusabbá.

Itt az ideje, hogy felöltöztesse otthonát!

Ezek 2023 trendi divatszínei

 

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!