spot_imgspot_img
spot_img

5+1 lámás tárgy – karácsonyi ajándékötletek

-

Article Top Ad (AdSense)

A láma bolondos arca, puha szőre, bohókás kinézete  egyre jobban meghódítja a dekorációs kellékek és kiegészítők világát. A patás állatnak saját ünnepnapja is van. December 9-én a lámák napján ezekre a tevefélékre irányul a figyelem. Ennek örömére összegyűjtöttünk pár lámás holmit. 

 

1. Rakd ki a saját lámád!

Egészen elképedtünk, hogy láma formájú, óriás kirakó is létezik. A jatek.hu oldalon szúrtuk ki, és mivel szeretjük a kirakókat, bekerült a válogatásunkba. Wow Puzzle junior Lámás változata a gyerekszobák dísze is lehet.

lámás holmik
kép: jatek.hu

 

2. Táncoló plüss

A gyerekek kedvence lehet LIDY, aki akár 3 dalt is képes elénekelni. Kacsint, mozgatja a fejét, rázza a testét. A színes pamacsok a fején vidáman rázkódnak a tánc közben. Őrült holmi, az biztos.  Mi a vigoexpress oldalán találtunk rá.

Részletek: vigoexpress

3. Virágos patás

Akik szeretik a dekoratív virágcserepeket, azok lehet, hogy szívesen beszereznek egy ilyen kerámiafigurát, amennyiben illik a lakásba. A lunzo.hu oldalán többféle színben is kapható.

lámás virágcserép
kép:lunzo.hu

 

4. Tarkaság és mosoly 

Ez a lámamintás falikép több méretben is kapható a beliani.hu oldalán. Élénk színei, és az állat huncut mosolya feldobják a környezetet. Helyet kaphat akár az otthoni munkasarokban is.

lámás dekor
kép: beliani.hu

 

5. Puha ajtótámasz

Ez a simogatni való plüss egyszerre lakásdísz és praktikus eszköz, hiszen ajtótámaszként is funkcionál. A 10 cm széles, 27 cm magas állatka remek értékeléseket kapott a jysk.hu oldalán.

 

lámás dekoráció
kép.jysk.hu

 

+1 üveggömb a karácsonyfára

A lámák helyet kaphatnak a karácsonyfán is. A 8 cm-es üveggömb mellett sok másféle díszítésű, egyedi karácsonyfadíszre is lecsaphatunk a pannoniadekor.com oldalán.

 

lámás karácsonyfadísz
kép: www.pannoniadekor.com

Ezeket is nézd meg:

Extrém karácsonyfák

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!