spot_imgspot_img
spot_img

5 varázslatos illat, amely felmelegíti az otthonodat és a lelkedet

-

Article Top Ad (AdSense)

Az illatok különleges hatással vannak ránk: frissítenek és felvidítanak, megszépítik a napjainkat és az estéinket. Otthonunkat hangulatosabbá és meghittebbé tehetjük a különböző illatok segítségével, és most azt is megmutatjuk, hogy milyen sokféleképpen.

Szobaillatosító diffúzorok

Keleti varázslat Marokkóból:

Fotó: MarandShop Facebook oldala

Mennyei élményt rejt magában a Marandshop ezeregyéjszakát idéző illatosítója, amely olyan mintha egy marrackech-i datolyapálma ligetben sétálgatnánk. Az édes, gyümölcsös és keleties illat finoman lengi be a lakást, egy leheletnyi eleganciát kölcsönöz a térnek. Könnyű és pihentető illata ideális hangulatot teremt a bekuckózós téli estékhez.

Egy leheletnyi természet Dániából:

Fotó: Plante Budapest Facebook oldala

Garantáltan beköltözik a természet az otthonunkba, a dán Meraki márka illatosítóival és gyertyáival, amelyek nem csak sokfélék, de mindnek mesésen kifinomult illata van. A skandináv esztétika és természet iránti szeretet mindegyikben megjelenik: a Verbena Drizzle nevű illatosítóban például úgy, hogy az illatot árasztó rudak faágakra emlékeztetnek és az üvegbe szárított virágokat rejtettek.

Illatgyertyák

Fenyő és gyanta illatú gyertya:

Fotó: Spirit&Home Facebook oldala

A Spirit & Home vadiúj téli kollekciója finom illatataival és design-jával megörvendezteti az egész családot. A fenyő és gyanta hamisítatlan illata például visszaidézi a régi emlékeket és melegséget varázsol a szívünkbe, otthonunkat pedig igazi erdei hangulatúvá varázsolja. Csinos külsejüknek köszönhetően nem pusztán illatosítanak, hanem a lakást is díszítik, ráadásul ha kifogyott, egy alapos tisztítás után pohárként új életre kelhetnek.

Gőzölgő Almás Pite szójagyertyák:

Fotó: Aurora Candle Company Facebook oldala

Az Aurora Candle Company teljesen természetes alapanyagból készült szójagyertyái alig néhány perc alatt puha illattal borítják be az otthonunkat. Ahogy egyre hidegebbre fordult az idő, már alig vártuk, hogy esténként meggyújtsuk a Gőzölgő Almás Pite illatú gyertyát, amely estéről-estére csodálatosan otthonos hangulatot varázsol. Igen, tényleg olyan, mintha egy erdei házikóban lennénk, ahol a sütőben mindjárt elkészül az isteni pite.

Természetes illóolajok

Fotó: Denelys Facebook oldala

Sokféleképpen használhatjuk a Denelys márka francia bio illóolajait, amelyet egyenként, de tematikus válogatásban is megvásárolhatunk. Idei nagy kedvencünk a Zenitude válogatás, amely megteremti azt a pihentető és békés hangulatot, amelyre egy hideg és fáradt nap után a legjobban vágyunk. Akár illatmécsesbe, akár diffúzorban párologtatjuk őket egészen megmelengetik a lelkünket.

Ha tetszett, olvasd el ezt is:

5 gyógytea, amelyre az immunrendszerednek most nagy szüksége van

 

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!