spot_imgspot_img
spot_img

5 tuti tipp kreatív nászajándékhoz-lelőhelyekkel

-

Article Top Ad (AdSense)

Ha szeretnéd emlékezetes nászajándékkal meglepni az ifjú párt, akkor nézegesd meg az alábbi ötleteinket. Lelőhelyeket is mutatunk.

A pénz ötletes átadása

Kényes kérdés a pénz a nászajándékok kapcsán is, ám sok pár kifejezetten azt kéri a családtagoktól, barátoktól, hogy mindenféle háztartási kütyü helyett inkább egy összeggel segítsék a közös életüket. A pénz átadására sok jópofa trükk, házi kreálmány létezik, mi most ezt a kisautós verziót szeretnénk a figyelmedbe ajánlani. A kiválasztott játékautót egy erős kartonra ragaszthatod, vagy akár egy szép dobozba is beleillesztheted. A kicsi kocsira kösd fel a felgöngyölített papírpénzeket úgy, hogy látványos legyen a végeredmény.

https://www.pinterest.co.uk/pin/337277459596981159/

Élményajándékok

A Feldobox egy látványos ajándékdoboz, amiben egy szépséges katalógus található, sok programlehetőséggel, és maga a megvásárolt élménykupon. A kupon a bemutatott programok bármelyikére érvényes. Az ifjú pár kiválaszthatja kedvencét a katalógusból, és lefoglalhatja a neki megfelelő időpontra. Az ajándékdobozok wellness, gasztronómia, üdülés, szabadidő tematikában kaphatóak különböző árkategóriákban. Az ajándékdobozok részleteiért katt ide.

feldobox.hu

Kapcsolaterősítő szavak

Ebből az egyedi, megrendelésre készülő, kézzel készített ajándékból árad a szeretet, és az, hogy aki adja, az valóban szívén viseli a pár boldogságát. Ebbe a vintage hangulatú fehér díszdobozban motivációs szavakkal ellátott köveket tett az alkotó. Egy tartós, boldog, kiegyensúlyozott házasság alapköveit ajándékozhatod a számodra kedves párnak.  ZsanPhilip alkotó bájos dobozát itt tudod megnézni és megrendelni.

https://www.meska.hu/t2615138-eskuvo-alapkovei-naszajandek

Párna szett dátummal és nevekkel

Ezt a szívmelengető ajándékot szintén rendelésre készíti el a kézműves alkotó. A névvel és dátummal ellátott párnahuzatokhoz belső párna is jár. Egyedi szöveget is kérhetsz a huzatokra. Ha van valami idézet, vagy üzenet, amit ajándék formájában is átnyújtanál a szerelmespárnak, akkor kérhetsz feliratot is. Érdekesség, hogy a selyemszalagok végein a kis hurkokba feltekert papírpénzt lehet tenni. Az EvyHomeDecor termékeit itt tudod megnézni.

https://www.meska.hu/Shop/index/24014

Édes kettes programkártyák

Ezzel az ajándékkal szintén azt üzened a párnak, hogy fontos számodra a boldogságuk. A 24 kártya olyan randiestekhez készült, amiken a szerelmesek újra feleleveníthetik kapcsolatuk kezdetét, és akár a hullámvölgyeknél is segítség lehet. A kedves kis illusztrációkkal ellátott kártyákon vicces, romantikus, komoly programötletek szerepelnek. Az Édes kettes kártyákat a Pingallo titkai oldalon  itt tudod megnézni.

https://pingallotitkai.hu/

Ha esküvő témában még olvasnál, ezeket a cikkeinket neked ajánljuk:

7+1 megdöbbentő esküvői helyszín

Esküvői szépségkalauz

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!