spot_imgspot_img
spot_img

5 sztárpár, akik idén mondták ki a boldogító igent

-

Article Top Ad (AdSense)

Nem voltak könnyű helyzetben, akik 2020-ban szerettek volna összeházasodni. A járványhelyzetre való tekintettel sok sztár volt kénytelen lemondani a várva várt napot, de azért akadtak néhányan hazánkban és a nagyvilágban is, akiket semmi nem tántoríthatott el.

Lovas Rozi és Horváth János Antal

A Mi kis falunk 34 éves színésznője és az író, Horváth János Antal áprilisban mondták ki a boldogító igent. A boldog pár igyekszik minél kevesebb bepillantást engedni magánéletükbe, ezért esküvőjüket is szűk körben tartották a budai Barabás Villában. Májusban pedig már közös gyermekük, János Misa is megszületett, és boldogabban már nem is lehetnének.

Dennis Quaid és Laura Savoie

View this post on Instagram

👰🤵💍

A post shared by Dennis Quaid (@dennisquaid) on

A 66 éves színész és szerelme eredetileg áprilisban Hawaii szigetén szeretett volna összeházasodni, de az örömteli eseményre a koronavírus-járvány miatt végül csak június 2-án került sor. Quaid és a 27 éves Laura egy kaliforniai luxushotelben vendégek és tanúk nélkül, mindössze a lelkész jelenlétében esküdött örök hűséget egymásnak, – bár ahogy mondják – később szeretnék barátaik körében is megünnepelni a jeles eseményt. A korábban már háromszor nősült férfi és fiatal szerelmese egyébként tavaly tavasszal találkoztak először egy üzleti eseményen és kettejük között azonnal fellobbant a szikra, a köztük lévő közel negyven év korkülönbség ellenére szerelem volt első látásra. A színész életművét sokan ismerjük, de Laura sem marad alul, és alaposan rácáfol a szőke szépség sztereotípiára. Pénzügyi diplomája megszerzése után nagyhírű adótanácsadó és pénzügyi cégeknél dolgozott, jelenleg tanít és a Texas Egyetemen filozófiából készül mesterképzésre.

Brittany Snow és Tyler Stanaland

View this post on Instagram

In early March, before we knew how much we’d miss hugs and live in our sweatpants, I got to marry my favorite person. The whole world shut down a few days later & we were stunned at the timing. We knew we felt incredibly lucky to have found each other but we had no idea how lucky it would be to get married right before a monumental time in our history. Everything that could have gone wrong, went wrong that day… but it was absolutely and impossibly perfect. I knew on that day, more than ever before, there was no one else I’d rather hold my hand while in the middle of a (life) hurricane. I love you @tylerstanaland. You’re my dream come true. ✨ Thank you @jonathansimkhai for creating my gorgeous dress & making me feel like my most authentic self. Thank you @theknot for helping us plan our magical day from our registry to our vendors. We love you guys. I know the world is a crazy place right now but I hope we can continue to celebrate love whenever and wherever we can. ✨✨✨

A post shared by Brittany Snow (@brittanysnow) on

Bár korábban ők is nagy esküvőt szerettek volna, a Tökéletes hang című amerikai zenés vígjáték sztárja és ingatlanbróker férje tekintettel a járványra mégis egy százfős „szűkkörű” esküvő mellett döntött. Az izgalmas eseményre március 14-én került sor egy festői birtokon a kaliforniai Malibuban. A nagyrészt családi körben zajló ceremónia a szerelmes pár és a vendégek számára annak ellenére nagyon megható volt, hogy szinte végig esett az eső. A színésznő és férje 2017-ben ismerkedtek meg, ahogyan ők mondják „teljesen hétköznapi módon”. Bár voltak közös ismerőseik, a férfinak mégis össze kellett gyűjtenie a bátorságát, hogy Instagramon üzenetet küldjön a lánynak, amely olyan hatásosra sikerült, hogy 2019. februárjában eljegyezték egymást, a többit pedig már tudjuk…

Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi

Legutóbb két évvel ezelőtt szegeződött a világ szeme a brit királyi családra: először májusban, amikor Harry herceg feleségül vette Meghan Markle-t, majd András yorki herceg és Sarah Ferguson lánya, Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank házasságkötése apropóján. Idén viszont a brit birodalom az idősebb testvér, Beatrix esküvőjére készült, amelyet eredetileg május 29-ére hirdettek meg. A világjárvány miatt azonban ezt is el kellett halasztani, így végül az esküvőre július 17-én szűk családi körben került sor Windsorban. Beatrix és Edo valószínűleg már 2011-ben találkoztak egymással a férfi keresztapjának temetésén (a lány szülei és az elhunyt Christopher Shale jó barátok voltak), majd 2018-ban egy közös barátjuk hozta őket össze. A szikra hamar lángra kapott, rövidesen együtt utaztak el nyaralni, majd Beatrix bemutatta szerelmét Ferginek és András hercegnek. Egyre többször kapták őket lencsevégre, ahogyan kézen fogva sétálnak, majd tavaly nyilvánvalóvá vált, hogy a helyzet komolyra fordult, melynek eredményképpen Edo szeptemberben megkérte a hercegnő kezét.

Stohl András és Stohl Vica

View this post on Instagram

Én vagyok a legszerencsésebb a világon ❤️ Nem csak azért, mert nemsokára feleségül vehetem az én csodálatos menyasszonyomat, hanem mert bármikor számíthatok a gyerekeim segítségére, így van ez az esküvőnk szervezésével is. Különösen fontos egy nőnek a menyasszonyi ruhája, ebben a lányaim mellett a Leya Marini Couture volt Vica segítségére. Az egyedi készítésű álomruhát nekik köszönhetjük. Kedvesek, figyelmesek és profik bátran ajánljuk mindenkinek. Nem a legegyszerűbb most esküvőre készülni, de a nehézségek csak még erősebbé kovácsolják a kapcsolatokat. Kitartás kívánunk mindenkinek! @leyamarini_couture . . . #leyamarinibride #esküvőiruhaszalon #esküvőiruhapróba #weddingdress #sayyestothedress #menyasszonyom #kedvesem #tarsam #szerelmem

A post shared by Stohl András (@stohlandras) on

A színész és felesége július közepén mondták ki a boldogító igent egy domonyvölgyi tanyán. Mivel egyébként sem szerettek volna túl nagy esküvőt tartani, nem okozott számukra problémát az egészségügyi előírások betartása, így mesebeli esküvőjüket ők is szűk családi és baráti körben ünnepelték. Stohl András négy évvel ezelőtt ismerkedett meg a Centrál Színházban dolgozó nála 19 évvel fiatalabb Vicával, és ahogy már többször nyilatkozták, szerelem volt első látásra, annak ellenére, hogy a férfi akkor még házasságban élt második feleségével. Nehéz idők következtek számukra, de végül 2018. karácsonyán eljegyezték egymást és azóta nem állhat semmi boldogságuk útjába.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!