5 parfüm télire, amely melegséggel tölti meg a hideg napokat

-

A nyári illatok nem illenek a szürke és borongós hideg napokra. Lelkünknek és hangulatunknak ilyenkor melegségre van szüksége, olyan illatokra, amelyek megmozgatják az érzékeinket és felpezsdítik a vérünket. Pont, mint a következő parfümök…

A tél a pihenés és a romantika ideje: a hosszú sötét estéké, amikor az illatos forralt bor, a mandula, a narancs és a fahéj édesen fűszeres illata kering a levegőben. A hideg időben a téli illatok felmelegítik érzékeinket, egyszerre erőteljesek és lágyak, pikánsak és bódítóak. Keleties hangulatukkal, a fák, a borostyán, a mámorító vanília és olykor némi virágillatal  keverve varázsolnak el bennünket.

A modern nőnek, aki előtt nincs akadály: Mon Guerlain Eau de Parfume Intense

A francia divatház illatát Angelina Jolie ihlette, aki tökéletesen megtestesíti a modern nőt. Egyszerre merész és finom, mint a patcsuli és izgalmas, mint a vanília és levendula szokatlan kettőse. Az ikonikus parfüm hatását ezúttal dupla adag vaníliával fokozták, amely remekül egyesül a szantálfa fás illatjegyeivel és a levendulával.

A nőnek, aki télen is virágzik: Twilly de Hermés

A nyári virágos illatok abszolút ellentétpárja ez a parfüm, amelyben az erősebb virágillatok dominálnak. A rózsa, a bogyós erdei gyümölcsök és a fűszeres bors jegyeit ötvözi, amely olyan tökéletes télre, mint egy Hermés sál.

Az éjszaka királynőjének: Sahlini La Femme

Fotó: Le Parfum – Zólyomi Zsolt

Az ezeregyéjszaka mesés világába repít ez az egzotikus parfüm, amelyet a szenvedélyes és bölcs nőknek komponált az indiai származású Celine Martin. A narancsvirágnak köszönhetően vidám és érdekes, és egyszerre sejteti az ígéretes folytatást, amelyet a jázmin, a tubarózsa és a patcsuli mámorító hármasa csak fokozni tud. Olyan, mint egy fantasztikusan elkészített ékszer, amely különleges és nemes alapanyagainak köszönhetően minden téli napon (és éjszakán) díszíti viselőjét.

A szexis nőnek és a szexis férfinak: Tom Ford Ombré Leather

 

A hidegebb hónapokban teljesen helyénvaló, ha nyári parfümjeinket valami sötétebb, mélyebb, édesebb és szexibb illatra cseréljük. Tom Ford ebben az uniszex parfümben varázslatosan keverte az olyan hangulatos illatokat, mint a bőr, a patchouli és a kardamom, amelytől a parfüm egyáltalán nem lesz émelyítő és nehéz, hanem lágy és légies.

A nagybetűs férfinak: Dolce&Gabbana The One For Men

Fotó: perfumes &stuff

Egy igazi fűszeres keleti illat, amelyben minden benne van, amire egy férfinak szüksége lehet: merészség, édesség, érzékiség és egy cseppnyi meleg ölelés. Tökéletesen kombinálja az olyan meghatározó téli illatokat, mint a gyömbér és a jázmin a fák és a citrusok friss aromájával, amelytől a parfüm olyan erős és dinamikus lesz, akár egy férfi.

Olvasd el ezt is:

5 dolog, amit a gardróbom selejtezéséből tanultam

KIADVÁNYAINK

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!