spot_imgspot_img
spot_img

5 menő cucc biciklialkatrészből

-

Article Top Ad (AdSense)

Kerékpározni nemcsak egészséges, egyre menőbb is. Sőt, még környezettudatos is – olyan vetületében is, ahogy nem is számítanál rá.

Öv újrahasznosított kerékpár külsőből

Ez talán a legelterjedtebb dolog, amit biciklialkatrészből készítenek. Több kézműves boltjának kínálatában is megtalálható (például itt vagy itt). Nekem ebből a műfajból Felvarrom.hu darabjai a kedvenceim. Ő külsőből és belsőből is készít ilyen kiegészítőt, sőt több színből is lehet választani. Ugyanezekből az anyagokból neszesszerek és pénztárcák is készülnek szinte mindegyik műhelyben, így érdemes böngészgetni a weblapokat!

Határidőnapló bicikli gumi bevonattal

Recyclista/Recyclock az egyik kedvenc alkotóm, aki szerencsére szinte mindig megtalálható a WAMP-on. A fő profilja neki is az övek és a lánctányérból készült faliórák, de ezek mellett az ebben a műfajban egyedülállóan határidőnaplókat is beborít használt kerékpárbelsővel. Ez nemcsak különleges külsőt kölcsönöz a naplóknak, de nagyon strapabíróvá teszi őket. Mivel az alapanyag használt, így a kopárok, defektek vagy azok javításai egyedivé tesznek minden darabot. Tökéletes karácsonyi ajándék a biciklibolond ismerősöknek.

Közzétette: Recyclista – Recyclock – 2018. december 21., péntek

 

Csillár küllőkkel

Ha valami nagyobban gondolkozol, akkor akár egy egész kereket is applikáltathatsz a plafonodra. Bringabizsu nem most „dobta össze” a menő világítótestet, de reménykedünk benne, hogy igény esetén újra megteszi!

Ezt csak úgy összehajítottam. Ha kéri valaki, tisztítva (festve), értelmes világításkészlettel kapja meg. Az átmérője 32 cm.

Közzétette: Bringabizsu Manufaktúra – 2015. február 19., csütörtök

 

Országúti kerékpárhajtómű medál

A szentendrei ékszerkészítő, Elaenté ART egész biciklik kicsinyített mását és egyes alkatrészek nemesfém változatát is meg lehet vásárolni. A medálok kézimunkával készülnek ezüstből, vagy igény szerint elkészítjük aranyból is. Ez az igazán profik terepe, akik pontosan tudják, hogy milyen hajtóművet, első villát használnak vagy mi a kedvencük. Ha ajándékozni szeretnél, de te nem kened-vágod ennyire a témát, akkor tájékozódj. Ha viszont magadnak vennél valamit, akkor jó böngészést!

 

Biciklibelső táskák minden formában és méretben

A Balkantangósok pénztárcáktól, aprópénz-tartóktól és telefontokoktól kezdve egészen a hátizsákokig mindent készítenek női és férfi fazonokban. A vagány darabok ráadásul vízállóak és strapabíró.

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!