spot_imgspot_img
spot_img

5 kihagyhatatlan könyv, amit a koronavírus ihletett

-

Article Top Ad (AdSense)

A koronavírus-járvány számos területen változást hozott az életünkben. Vannak könyvek, amik azonnal reagáltak a vírus által generált társadalmi jelenségekre. Most 5 kihagyhatatlan kiadványt ajánlunk.

Turista from Hungary

Ebben a nagyon friss kiadású, bestseller-gyanús könyvben megannyi színes, szórakoztató, meghökkentő és bizarr történet olvasható arról, hogy hogyan viselkednek az emberek a nyaralás, utazás alatt. Kordos Szabolcs a nagy sikerű Turista from Hungary kötetének anyagát frissítette fel. Könyvében megszólalnak a koronavírus idején az utasokat hazamenekítő idegenvezetők is, és az utazási irodák tulajdonosaitól is megtudhatunk pár kulisszatitkot.

Ezt a szuper könyvet olvasva csak ámultam, hogy micsoda dolgok történnek egy-egy buszos kirándulás alkalmával, egyesek hogyan viselkednek a szállodákban, és hogy a leggazdagabbak milyen őrült módokon verik el a pénzüket külföldön. Név nélkül, de politikusokról, celebekről és tévésztárokról is olvashatsz pár megdöbbentő sztorit.

Néhány eset valóban olyan abszurd, hogy biztosan elmerengsz majd te is azon, hogy hogyan történhetett meg. Ha szeretnél jól szórakozni, s közben hihetetlenül izgalmas információkat is megtudni az utazásszervezések és üdültetések világából, akkor ne hagyd ki ezt a szellemes könyvet!

Turista from Hungary

A könyvet a 21. Század Kiadó honlapján itt tudod megnézni és beszerezni: https://21.szazadkiado.hu/turista-from-hungary-bovitett-uj-kiadas-kordos-szabolcs

Airport, Hungary

Kordos Szabolcs gyorsan reagálva, azonnal utánament annak, hogy miként élték meg a hazai stewardessek, pilóták, reptéri dolgozók a koronavírus-járvány miatt kialakult rendkívüli helyzeteket. Az Airport, Hungary könyve szintén egy felfrissített, aktualizált kiadás.

A légitársaságok személyzetének olykor tényleg hihetetlennek tűnő kalandjai mellett most abszolút friss események is bekerültek a könyvbe.

A vadonatúj kötet tele van meghökkentő reptéri sztorikkal, légiutas-kísérőkkel és pilótákkal megtörtént meglepő kalandokkal. A magánrepülőkön utazó hírességek, politikusok, tehetős emberek kívánságait és szokásait olvasva egy érdekes és szinte szürreális világ kapuja nyílik majd meg előtted. Letehetetlen könyv.

Airport, Hungary

A könyvet a 21. Század Kiadó honlapján itt tudod megnézni és beszerezni: https://21.szazadkiado.hu/airport-hungary-bovitett-uj-kiadas-kordos-szabolcs

Feri naplója a karantén idején

A karantén időszak megihlette a humoristákat is. Orosz György egy saját karaktert hozott létre. Életre keltette az alkoholproblémákkal küzdő Ferit, akit állítólag saját ismerőseiből gyúrt össze.

A maszkviselés, az összezártság, a digitális oktatás rengeteg poént szült, és egy humorista természetesen különösen élvezi, hogy dúskálhat a helyzetkomikumokban.

A vadonatúj részekkel is kiegészült könyv Feri szemüvegén át idézi fel a karantén legjellemzőbb mozzanatait.

Feri naplója a karantén idején

A könyv itt is elérhető: https://www.standupcomedy.hu/termekek

Minden, amit a koronavírusról el kell mesélned a gyerekeknek

Egyedülálló, ingyenesen letölthető gyerekkönyv jelent meg a koronavírus-járványról a Pagony Kiadó gondozásában. A 4-10 éves korosztályt megcélzó kiadvány a koronavírussal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre ad választ, színes illusztrációkkal gazdagítva a gyerekek ismereteit a témáról.

Többek közt ezekre a kérdésekre találnak a gyerkőcök választ: Mit jelent a vírus, hogyan terjed, mi történik, ha valaki megfertőződik, mit tehetek, hogy segítsek?

A korlátozások nálunk jelenleg nem olyan szigorúak, mint pár héttel ezelőtt, amikor a kiadvány elérhetővé vált, ám lehetséges, hogy egy második hullám esetében néhány itt felvetett téma újra aktuális lesz.

Minden, amit a koronavírusról el kell mesélned a gyerekeknek!

A könyvet itt tudod letölteni a Pagony Kiadó oldaláról: https://www.pagony.hu/resources/public/koronavirus_0415_2.pdf

Rajzolj egy krumplit!

Agócs Írisz foglalkoztatója nem csupán a karantén időszakára készült. Bekuckózós, családdal alkotós, kreatívkodós együttléthez szuper ez a kedves kis kiadvány. Egyetlen krumpli alakzatból számtalan figura megrajzolható az illusztrátor rajzainak lemásolásával.

Az átlátható lépésekkel a gyerekek finommotorikus készsége fejleszthető. Rajzolgatás közben fejlődnek a gyerkőc kézizmai, összehangolódik a szem-kéz munka, ami segíti majd a későbbi betűrajzolás, folyóírás elsajátításában is.

Az illusztrátor-szerző nem titkolt szándéka az is, hogy a közös rajzolással, alkotással a család minőségi időt tudjon együtt tölteni.

Rajzolj egy krumplit!

A Pagony Kiadó honlapja:https://www.pagony.hu/termekek/rajzolj-egy-krumplit 

Ha olvasnál még szórakoztató könyveket, ezeket a cikkeket is neked ajánljuk:

Szabadszájú önismereti könyvek vagány nőknek

5 szórakoztató könyv a strandra és utazáshoz

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!