spot_imgspot_img
spot_img

5 izgalmas tény Kate Moss-ról

-

Article Top Ad (AdSense)

Kate Moss neve teljesen egybeforrt a modellszakmával. Az angol gyökerekkel rendelkező sztár a ’90-es és 2000-es években számított megkerülhetetlen alakjának a popkulturának. Az immáron 47 az éves Moss életének néhány érdekes szegletéből válogattunk.

Johnny, a nagy szerelem

Kevesen tudják, de Kate Moss és a népszerű amerikai színész, Johnny Depp a ’90-es években egy párt alkottak. 1994 és 1998 között boldogították egymást, mígnem útjaik elváltak egymástól.

Elit klub

A karrierje csúcsán lévő Moss vagyona 1998-ban becslések szerint élete a 26 millió dollárt. Ezzel pedig nem csak a legjobban kereső modellnek számított akkoriban, de bizony a legnagyobb tőkével rendelkező sztárok közé is beverekedte magát.

Kép: Flickr

A legjobb barátnő

Mindmáig Jude Law egykori feleségét, Sadie Frostot tartja a legjobb barátnőjének. Kötelékük annyira erős, hogy Law-ék még arra is felkérték Moss-t, hogy legyen leendő gyermekük keresztanyja. A modell természetesen eleget tett a felkérésnek.

Fáradságos munka

Moss-t egy időben London egyik klinikáján kezelték, méghozzá krónikus kimerültség miatt. Annyi médiaszereplése és projektje volt, hogy egy idő után már nem bírta a hajtást. Mára már teljesen jól van.

Orosz kapcsolat

A világ egyik legnagyobb divatlapja,a Vogue Oroszországba kicsit később érkezett meg a nyugati országokhoz képest. Megérte azonban várakozni, ugyanis Kate Moss lett a történelem első orosz nyelvű Vogue magazinjának címlaplánya.

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!