spot_imgspot_img
spot_img

5 férfitípus, akit a legtöbb nő kerül

-

Article Top Ad (AdSense)

Már az ismerkedés kezdeti szakaszában észre lehet venni azokat a jeleket, amelyek visszataszító tulajdonságokról árulkodnak. Sokszor a kémia és a szenvedély elvakítja az embert, de a legtöbb nő ezeket a férfiakat kerüli, ha komoly, tartós kapcsolatra vágyik.

Öntelt

Az önelégült férfiak a határozott fellépésükkel és lehengerlő stílusukkal fel tudják magukra hívni a figyelmet. A nagyképűség azonban hamar visszataszítóvá válik.

Az egoista férfiak nem nagyon szeretnek áldozatokat hozni másokért és az életritmusukat sem akarják egy másik emberhez igazítani. A komoly párkapcsolatra vágyó nők számára az önteltség nem erény. Hosszú távon egyáltalán nem vonzó az a férfi, aki nem alkalmazkodó és a saját sikereivel van folyton elfoglalva.

Trófeagyűjtő

Vannak a vadászó típusok, akik egyszerre több vasat tartanak a tűzbe és a szórakozóhelyeken is egyfolytában az udvarlás lehetőségét keresik.

A trófeagyűjtők tudják, hogyan kell bármilyen helyzetben beszélgetést kezdeményezni az éppen kiszemelt nővel. A nem felületes viszonyra vágyó nők azonban lekoptatják a partihiénákat. Aki társ szeretne lenni és nem trófea, az bizony messziről kerüli az ilyen típusú férfiakat.

kép forrása: www.unsplash.com

Ápolatlan

A higiénia, az ápoltság rendkívül fontos. Bár a külső nem minden, a belső értékek nem a külső jegyeken múlnak, a tisztátalanság igenis visszataszító. A koszos ruha, az elhanyagolt szakáll és a kellemetlen illat messzire elkergeti a nőket. A rendezetlen külsőt nem lehet az egyedi stílusra fogni.

Játékfüggő

A függőség rátelepedhet az illető életére, átveheti az irányítást. Vannak, akik egy online játék bűvöletében élik a mindennapjaikat és náluk a fontossági sorrend is teljesen felborul. Az emberi kapcsolatok értékét szinte elhomályosítja a játékszenvedély.

Zsarnok

A zsarnokoskodás, az érzelmi zsarolás azoknak a fegyvere, akik nincsenek rendben önmagukkal és nem képesek a negatív érzéseiket kezelni. Az erőszakos megnyilvánulások nemcsak ijesztőek, hanem teljesen elítélendőek. A bántó megjegyzések és uralkodó magatartás megalázza a nőt. A zsarnokoskodó férfiak nem érdemlik meg egy nő szeretetét és gondoskodását.

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!