spot_imgspot_img
spot_img

5 dolog, amit nem tudtál Ryan Goslingról

-

Article Top Ad (AdSense)

Ryan Gosling már akkor is sztár volt, amikor még nem a kamerák előtt mozgott. Mindig is eleven gyerek volt, tehetséges táncos, énekes és milyen jól tette, hogy ezt megosztotta a világgal is. Ma már az egyik legismertebb filmsztárok közé tartozik és nem áll szándékában leállni, aminek mi igazán örülünk. Filmjei mellett azonban sok már érdekességet is tartogat az élete. Íme 5 különleges és kevésbé ismert tény Ryan Gosling életéről, plusz egy ráadás!

Mormon család

Gosling igen vallásos környezetben nőtt fel, Kanadában. Szülei mormon háztartásban nevelték, de ő sose tudott ezzel igazán azonosulni. Szerencsére ez nem okozott konfliktus a családban, megértőek voltak vele a szülei. Gosling egyszer így nyilatkozott erről: „Anyukám nagyon laza volt. Azt mondta: Ez egy lehetőség, de nem ez az egyetlen lehetőség. Ez egy gondolat, de nem ez az egyetlen gondolat. Meg kell találnod a saját igazságodat.”

Egy jó dolgot még is talált a mormon neveltetésben. Nagyon korán szocializálódott, mivel közösségben kellett imádkoznia, rengeteg embernek kellett bemutatkoznia, így sokat kellett beszélnie, a templomban meg énekelnie. Ez a fajta szereplés, az emberek közelsége adta meg a személyiségének azt a részét, ami később a showbizniszben nagyon jól jött.

Kép: A fiatal Ryan Gosling_staticg.sportskeeda

Justin Timberlake-kel élt együtt

Gosling karrierje a Disney Mickey Mouse Klubjában kezdődött 12 évesen. Nap mint nap együtt dolgozott, táncolt, énekelt és szórakoztatta a közönséget az akkor még szintén gyerek Britney Spears-szel, Christina Aguilera-val és Justin Timberlake-kel. Utóbbi híresség anyukája befogadta saját házukba Goslingot, mert az ő anyukájának vissza kellett mennie Kanadába, így a két ifjú sztár egy ideig egy tető alatt rosszalkodott. Timberlake így emlékezett vissza rá: „Mivel közös mosdót kellett használnunk, határozottan közelebb álltunk egymáshoz, mint a többi gyerek a műsorban.”

Gosling bajkeverő kisfiú volt, utólag visszagondolva úgy érzi, hogy rossz hatással volt a többiekre. Felelősnek érzi magát például Britney túlságosan is szexuális fellépései, kiállása miatt, mert állítása szerint ő tanította meg Britney-nek, hogy mi is az a szex, milyen pozíciók vannak és hasonlók. Erős karaktere és rosszcsont énje miatt végül a Klubból kirúgták, de rengeteg ajtó kinyílt előtte.

Kép: Bal alul Ryan Gosling, jobbra tőle Britney Spears, Christina Aguilera és Justin Timberlake_W Magazine

Szerelmünk lapjai

Eredetileg nem Goslingot képzelték el a szerepre, de a rendező addig harcolt érte, amíg végül őt kérték fel, hogy játssza el Noah szerepét Rachel McAdams mellett a Szerelmünk lapjai című filmben. Hogy karakterbe kerüljön, a forgatás előtt megtanult bútorokat készíteni. Több elkészült darabot is felhasználtak a filmben.

Kulisszatitok volt, később azonban a nyilvánosság előtt felvállalták, hogy a filmbéli szerelmespár ki nem állhatta egymást a valóéletben. Ezért is ért mindenkit váratlanul, hogy a forgatás után mégis egymásra talált a két színész és három boldog évet töltöttek együtt. Gosling így nyilatkozott a kapcsolatukról: „Az emberek rosszul teszik, ha Rachelről és rólam azt feltételezik, hogy olyanok vagyunk, mint a karaktereink abban a filmben. Rachel és az én szerelmi történetem sokkal romantikusabb…”

Kép: Jelenet a Szerelmünk lapjai c. filmből_independent

Nincs helye a komolykodásnak

Gosling nem veszi túl komolyan az életet, sem magát, ami sokat segít abban, hogy ne szálljon el magától. Visszautasította a legszexibb pasi címet, nem is egyszer. Először Bradley Cooperre majd Chris Hemsworth-ra száll át ez a dicsőség.

A tetkóiról (amelyek közül az egyiket saját magának csinálta) sem gondol többet, minthogy azok egyszerűen nevetségesek. Szerinte: „Egy tetoválásnak soha nem szabad értelmesnek lennie, mert egy bizonyos ponton úgy is meg fogod utálni, és még akár majd ez is megnevettethet.”

Kép: Ryan Gosling_pinimg

Ryan Gosling és a gabonapehely

Az egyik legjobb internetes viccelődésnek könyvelték el azokat a pár másodperces videókat, amelyeket Ryan McHenry, filmrendező készített. Gosling drámai filmszereplései alatt a képernyőhöz emelt egy gabonapehellyel teli kanalat és úgy állította be a jelenetet, minta Gosling nem akarná azt megenni. Az internet népének annyira megtetszett, hogy rengeteg jelenettel újrajátszotta McHenry a viccet.

Sajnos azonban az ötletgazda nemrég rákban meghalt. Gosling, hogy részvétét kinyilvánítsa, feltöltött az egyik közösségi oldalra egy videót, amiben végre megeszi a gabonapelyhét. Volt, aki nem értette a videó lényegét, de Gosling tisztában volt ezekkel a rövid videókkal, amiket ő maga is értékelt.

Kép: „Ryan Gosling won’t eat his cereal”_sadanduseless

+1 Barbie film

Izgalmas gyerekkora és tartalmas felnőttkora rengeteg lehetőséget tárt Gosling elé. A legújabb projektje viszont lehet, hogy kicsit más lesz, mint a többi. A drámai vonaltól kissé eltávolodik, ráadásul itt aztán nincs hiány a rózsaszín díszletekben és öltözékekben.

A közelgő Barbie romantikus vígjátékban Ken szerepében láthatjuk majd Margot Robbie mellett. Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki belőle!

Kép: Margot Robbie és Ryan Gosling a Barbie film forgatása közben_The Mirror
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!