5 dolog, amit nem tudtál Britney Spearsről

-

Britney Spearst lehet szeretni vagy utálni, de kétségtelen, hogy minden idők egyik legnépszerűbb előadója. Ma ünnepli 41. születésnapját és kb. 30 éve van rivaldafényben. Beleírta magát a zenetörténelembe, hiszen legalább egy számát szinte biztosan mindenki ismeri.

Örök reflektorfény

Britney fiatalon vált világhírűvé. A Baby One More Time című dalát mindössze 16 évesen énekelte fel, utána pedig sorra jöttek a kasszasikerei. Azt azonban kevesen tudják, hogy ekkor már rég ismert volt. 8 évesen jelentkezett először a Disney Mickey Egér Klubjába, de visszautasították, mert még túl fiatalnak gondolták. Végül 11 évesen vették be abba a csapatba, aminek Ryan Gosling, Justin Timberlake és Christina Aguilera is a tagja volt.

Gyerekkora óta nincs olyan időszak az életében, amikor ne lennének kíváncsiak rá az emberek. Nem csak hogy reflektorfényben nőtt fel, de mai napig abban él. Nem véletlenül van annyi botrány körülötte. Gondoljunk bele abba is, ha a mi életünket dokumentálnák, akkor mennyi vitatható dolog lenne benne?

Mázli

Egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb slágere a Toxic című száma, aminek eredetileg semmi köze nem volt Britney-hez. Egy másik énekesnőnek, Kylie Minogue-nak írták a dalt, de ő valamiért úgy gondolta, hogy az nem elég jó, nem lesz belőle örökérvényű sláger, ezért visszautasította a felkérést.

Így került Britney-hez a dal, amit rögtön megszerettek az emberek, ráadásul a mai napig stabilan, nem csak a saját számai között, de az egész popkultúrában az egyik legikonikusabb szerzemény. Vajon Kylie Minogue mennyit rágódik ezen?

Kép: Britney Spears_flickr

Nem kellett neki

Volt azonban, hogy Britney utasított vissza világslágereket. Az Umbrella című számot vele akarták elénekeltetni, de az énekesnő úgy érezte, hogy nem illik hozzá, ezért került Rihannához a dal, ami viszont neki hozta meg a népszerűséget.

Hasonló módon Lady Gaga Telefon című száma is majdnem Britney-hez került, ahogy Kelis Milkshake című száma is. El tudod képzelni ezeket a dalokat Britney előadásában?

Szerelmünk lapjai

Nem csak zeneszámok nem teljesültek be a neve alatt, de filmszerepek sem. Színészként is többször kipróbálta magát az énekesnő, mai napig kap kisebb szerepeket, főszerepet azonban nem sikerült megszereznie.

A szerelmünk lapjai című romantikus dráma női főszerepére pályázott, amikor annak férfi főszerepét már Ryan Gosling-nak ígérték. A régi, Mickey Egér Klubos időszakból fennmaradt baráti viszonyuk miatt nem működött köztük a kémia. Nem úgy, mint Gosling és Rachel McAdams között, akik a forgatás után évekig együtt voltak.

Kép: Britney Spears és Ryan Gosling napjainkban és gyerekként_dailymail

Randi egy herceggel?

2002 körül indultak meg a pletykák Britney-ről és Vilmos hercegről. Mai napig nem tudjuk pontosan, mi történt kettejük között, de az óriási médiavisszhang miatt kénytelenek voltak a nyilvánosság előtt tisztázni a dolgot.

Britney egy interjúban azt nyilatkozta, hogy valóban van köztük valamiféle kapcsolat, mert váltottak pár emailt. Megbeszélték, hogy Vilmos herceg meglátogatja őt, de ennyi. A találkozót végül nem is sikerült összehozniuk. Ennél több elvileg nem történt.

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!