5 + 1 érdekesség a pop koronázatlan hercegéről

-

Pályáját gyerekként kezdte a Mickey Mouse Klubban olyan híres zenei előadókkal, mint Britney Spears és Christina Aguilera. Egyike azon kevés hírességnek, akinek élete botrányoktól mentes. Leszámítva azt, mikor élő adásban szabadította meg Janet Jacksont a bőrrucijának felső részétől egy koncerten. Lássuk, mi az az néhány dolog, amit érdemes tudni a szülinapos Justin Timberlakeről.

1. Gyerekkori szerelmével, Britneyvel való szakítása után 2003-ban rövid ideig kapcsolatba hozták Emma Bunton brit énekesnővel, aki a Spice Girls oszlopos tagja volt. Ugyanebben az évben Justin randevúzni kezdett Cameron Diaz színésznővel, ám ez a kapcsolat sem tartott sokáig.

Tinédzser-lamúr Britneyvel valamikor a ’90-es években (Fotó: Flickr)

2. A Forbes magazin 2008-ban kezdett beszámolni Timberlake bevételeiről, és számításai szerint 2007 és 2008 között 44 millió dollárt keresett zenéjével, turnéjával, reklámjaival és vendéglátásaival, így a világ 4. legjobban fizetett zenei személyisége volt akkoriban Madonna és Celine Dion előtt. Abban az évben a Forbes Hírességek 100-as listáján a 12. helyen szerepelt és a “Legjobban fizetett 30 év alatti hírességek” listáján a második helyen.

Feleségével, a gyönyörű Jessica Biellel ( Fotó: Matt Winkelmeyer / Getty Images)

3. Timberlake viaszszobra megtalálható a londoni Madame Tussauds panoptikumban is. Meglepő módon azonban nem a zenei előadók szekciójában, hanem a világ férfi divatjának és fejlődésének részlegén, ahol az énekes „A fiúbandák összehangolt öltözetének evolúciója” valamint a „A férfidivat inspirációjának figyelemre méltó forrása a világon” elnevezésű tárlatokon látható.

4. Justin Timberlake igazi filantróp.Nemcsak énekel, hanem számos hangszeren is kiválóan játszik, mint például gitáron, zongorán és más billentyűs hangszereken. 2010-től a filmvásznon is megcsillogtatta tehetségét. Olyan hollywoodi produkciókban láthattuk, mint a Közösségi háló, a Rossz tanár vagy épp a Barátság extrákkal c. filmben a gyönyörű Mila Kunis partnereként.

Mila Kunis partnereként a Barátság Extrákkal c. filmben (Fotó: Mafab)

5. Timberlake számos jótékonysági tevékenységben vett részt, kezdetben az NSYNC „Challenge for the Children” nevű szervezetén keresztül, amely egy sor jótékonysági akciótszervezett meg. 2001 óta a „Justin Timberlake Foundation” nevű alapítványán keresztül folytatja munkásságát, amely kezdetben az iskolai zeneoktatási programokat finanszírozta, de mostanra tevékenysége más kiszélesedett többféle segítségnyújtásra a gyerekek számára.

+ 1 Timberlake számos kereskedelmi termék promóciójában részt vett, mint például az Audi A1-es típusú kocsireklámban. Feleségével, Jessica Biellel pedig közösen szerepeltek a Givenchy Play férfiparfüm reklámjában 2013-ban.

Ez is érdekelhet:

5 dolog, amit nem tudtál Britney Spearsről

 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!