spot_imgspot_img
spot_img

5 + 1 érdekesség a gyönyörű Balsai Móniról

-

Article Top Ad (AdSense)

Neve a Liza a rókatündér című vígjátékban nyújtott alakításával robbant be egy csapásra a köztudatba. Karrierje azóta is töretlenül halad, játszott tv-sorozatban, és színházi szerepei is mind emlékezetesek a nézők számára. A színésznő december 13-án ünnepli születésnapján, ez alkalomból hoztunk néhány érdekességet róla.

1. Habár nem ma kezdte a színész szakmát, mégis 34 éves korára sikerült befutnia. Kezdetben szertornázott, ám mivel csapatjátékosnak tartja magát, nem pedig versenyző alkatnak, inkább a színjátszás felé orientálódott.

Férjével Ujj Mészáros Károllyal (Fotó: Balsai Móni hivatalos Facebook oldala)

2. Férjével, Ujj Mészáros Károllyal 17 éve alkotnak egy párt, ám csak 2020-ban sikerült hivatalosan megpecsételniük kapcsolatukat. A színésznő elmondása szerint egyikük sem az a „lakodalmas típus”. Pedig rendező férje háromszor is megkérte már a kezét.

Scherer Péter partnereként a Válótársak c. népszerű magyar sorozatban (Fotó: Mafab)

3. Vér szerinti saját gyermekük nem született. A Koronavírus járvány idején döntettek úgy férjével, hogy örökbe fogadnak egy újszülöttet. Kisfiúk ma már két esztendős.

4. Balsai Móninak nem adatott meg, hogy a Színház és Filmművészeti Egyetemre járhasson, ám a színészi munka mellett B tervként kitanulta a kozmetikus szakmát.

Jelenet a Dirty Dancing 2 – Havanna nights c. filmből (Fotó: IMDB)

5. Filmes és színházi szerepei mellett számos szinkronszerepet is magáénak tudhat. Ő adta a hangját Katie Holmesnak a Fülke c. filmben, de megszólaltatta Anne Hathawayt (Egy nap) és Reese Witherspoont (Vizet az elefántnak), valamint Romola Garait a Dirty Dancing második részének főhősnőjét is.

+ 1 Habár a Liza, a rókatündér című filmnek köszönhetően elképesztő népszerűségre tett szert, önmagát figyelő, csendes őrültnek tartja, aki nem szeret a színpadon kívül reflektorfénybe kerülni.

Julia Roberts érdekes élete

 

FRISS CIKKEINK

Új funkció érkezik a mobilokra, ami figyelmezteti a felhasználót, ha követik

A két tech óriás, az Apple és a Google hétfőn hivatalosan is bejelentette egy új funkció bevezetését, amely értesíti a felhasználókat arról, ha a Bluetooth-kompatibilis eszközök általi nyomkövetést tapasztalnak.

Az általános jóllét új pillére az internet lett

A Technology, Mind and Behaviourban publikált globális tanulmány az internet hatásáról eddig ismertekkel szembe menő, új eredményekkel zárult.

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!