4 szórakoztató Mila Kunis-film nyári estékre

-

Mila Kunis ukrán származású amerikai színésznő a Barátság extrákkal és a Rossz anyák-filmekből ismert leginkább. Ashton Kutcher feleségeként őrült posztokkal és videókkal is gyakran meglepi rajongóit, követőit. A szimpatikus, bájos színésznő 4 filmjét ajánljuk. Bár listánk filmjeinek nem mindegyikében ő a főszereplő, karakterei azonban izgalmasak, szórakoztatóak.

 

Barátság extrákkal

A Mila Kunis-filmek sorából vétek lenne kihagyni ezt a kiszámítható végkifejletű kis “limonádét”. Számunkra megdöbbentő, hogy úgy telik az idő, hogy már 10 éves a Justin Timberlake és Mila Kunis főszereplésével készült könnyed vígjáték. A csupa közhelyes mondat (“Érzelmileg üres vagyok”, “Sérültem az előző kapcsolatomban”) és a kínos táncos jelenet ellenére szerethető vígjáték a Barátság extrákkal. A barátokból, majd szexpartnerekből ragaszkodó társakká váló fiatalok sztorija a kliséi ellenére is kedvelhető. A mi egyik kedvencünk a Jamie (Mila Kunis) anyját játszó, szarkasztikus humorú antiromantikus anyuka (Patricia Clarkson).

Fekete hattyú

A Mila Kunis ebben a filmben a démoni érzékiség megtestesítője. Bár mellékszereplője a Fekete hattyúnak, karaktere a merészségre, a titkos vágyak megélésére ösztönzi az Oscar-díjas Natalie Portman által életre keltett visszahúzódó, tehetséges táncos Ninát. A 2010-es pszichothrillerben Nina Csajkovszkij A hattyúk tavának címszerepére készül. Nina azonban túl ártatlan, megfelelési kényszeres és gátlásos ahhoz, hogy a fehér mellett a fekete hattyút is „életre keltse”. Egy másik balett-táncos, a laza és szenvedélyes Lily (Mila Kunis) egy nap elhívja Ninát egy kis éjszakai bulizásra. Nina megnyílik, előtörnek belőle elfojtott vágyai is. Ám csöppet sem biztos, hogy Lily tényleg az, akinek látja, gondolja, tapasztalja…

Brooklyn legmérgesebb embere

Mila Kunis ebben a vígjátékban Robin Williams mellett jászhatott. Azért is különleges ez a 2014-es film, mert a nagy nevettető, komikus színész, Williams ebben az évben vetett véget életének.

A színész a goromba, kiégett Henry Altmannt alakítja a Brooklyn legmérgesebb emberében (más fordításokban Brooklyn legdühösebb embere). A férfi harcban áll a világgal, semmi nem jön össze neki, a legapróbb dolgok is feldühítik. Mila Kunis egy fiatal orvost játszik, akik egy vizsgálaton tévesen diagnosztizálva azt mondja a férfinek, hogy agyi aneurizmája van. Életének további kilátásai nem túl jók. Henry követeli orvosnőtől, hogy mondja meg, mennyi ideje van hátra, aki dühében 90 percet saccol neki. Emiatt egy felgyorsított tempójú jellemfejlődést láthatunk. Lehet-e másfél óra alatt rendbe tenni az elrontott kapcsolatokat?

Ez a kedvcsináló előzetes angol nyelvű:

Magyar felirattal itt tudsz megnézni egy előzetest a filmről: filmelőzetes

Rossz anyák

A Másnaposok ötletgazdái az anyaszerepben elfáradt nőkről készítették ezt a nagy népszerűségnek örvendő vígjátékot, aminek a siker miatt folytatása is született (Rossz anyák karácsonya) A Rossz anyák három, rutinjaikból kitörni vágyó nő kontrollvesztett bulizására építi az olykor kissé vulgárisra is sikerült poénokat. Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn alakítja a három megfáradt anyát. A nők mindennapi feladataikba beleunva kitalálják, hogy elengedik a gyeplőt. Imádják a gyerekeiket, tartják a frontot, de úgy érzik, nekik is kijár egy kis elhajlás. De vajon miben merül ki három anyuka bulizása, akik alig tudják elengedni az otthoni szerepeket? Kalóriadús kaják, alkohol, nagy dumálások és őszinte beszólások. Ám egyes anyatársaik rossz szemmel nézik a három nő lázadását. Az ellentábort a szigorú Christina Applegate vezeti, aki még kalóriaszámlálásban sem ismer tréfát.

Cikkeink hasonló témában, amiket Neked ajánlunk:

5 jó film Jennifer Lopez főszereplésével

4 izgalmas Kevin Costner-film

4 izgalmas Bradley Cooper-film, amit látnod kell

 

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Hirdetés

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!