spot_imgspot_img
spot_img

2023 sorsfordító év lesz

-

Article Top Ad (AdSense)

A jövőre való felkészülés kerül a középpontjába a Business Flow által szervezett Floow Day konferenciának, amelyet január 6-án rendeznek meg a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban. Az egésznapos előadássorozat folyamán 15 szakértő vállalkozott arra, hogy a jelenlévőkkel együtt gondolkodva kidolgozzák 2023 legjobb stratégiáját.

A bátraké a világ, azoké, akik akkor cselekszenek, amikor másokon eluralkodik a pánik. A konferencia programja, amellett, hogy a jelenlegi helyzetre konkrét megoldási javaslatokat is kínál, arra is lehetőséget teremt, hogy a különböző gazdasági szegmensből érkező vezetők stratégiai partnerekre lelhessenek egymás személyében.

Varga István, a Floow Day házigazdája az vallja, 2023 sorsfordító év lesz. Éppen ezért, 250 vállalkozóval arra szövetkeztek, hogy átírják a negatív forgatókönyveket sikersztorikká.

„Alapvetően két dolog kell ahhoz, hogy egy vállalkozás holnap sikeresebb legyen, mint amilyen ma volt: tanulás és kapcsolatok. A Business Flow tulajdonosi köre elismert hazai trénerekből és üzleti oktatókból áll, akik az edukációs részt biztosítják. A kapcsolat pedig olyasmi, ami tudatosan építhető. Az oktatás mellett szervezett kapcsolatépítéssel, üzleti networkinggel segítjük a vállalkozásokat. A Floow Dayen mindenki részt vehet egy körasztalos ismerkedésen, tehát a nap végére nem csupán az előadók üzeneteivel, hanem sok névjegykártyával mehetnek haza a résztvevők. Ezáltal a Business Floow vállalkozásfejlesztő közössége egyszerre tud új ismereteket és kapcsolatokat is biztosítani” – avatott be Varga István, a Floow Dayt szervező Business Flow vezérigazgatója.

fotó: Pixabay

Jövőkutató is segíti a cégvezetőket

A nap folyamán színes programkínálat várja az érdeklődőket. Az előadók között találhatunk többek között jövőkutatót, pszichológust, értékesítési és marketing szakembereket, akik mind-mind szakterületük legfrissebb tendenciáira alapozva mutatnak irányt, hozzásegítve a vezetőket, hogy cégük a válságból ne vesztesként, hanem abszolút nyertesként kerüljön ki.

„Ha megértjük a jelen trendjeit, és azokra megfelelő válaszokat adunk, azzal megalapozhatjuk, hogy a jövőnk az igényeinknek és az elvárásainknak megfelelően alakuljon. Én alapvetően trendkutatással és jövőkutatással foglalkozom, ami hasznos az üzleti szektor számára, ugyanis segít felkészülni arra, milyen trendek várhatóak 5, 10 vagy akár 15 év múlva. Az előadásomban arról fogok beszélni, hogy miért ilyen a világ, amilyen, hogyan működik az emberiség, milyen fontos változások történnek a technológia és a társadalom területen, és előrejelzéseket adok arról, hogy mire kell figyelnie és készülnie a gazdasági élet szereplőinek. Az a célom, hogy megismerje a hallgatóság azt, hogy milyen világ vár ránk az egyéni, a társadalmi és az üzleti életben. Beszélek a mély trendekről, amelyek nem láthatóak, de nagyon fontosak, az innovatív technológiákról, az új üzleti modellekről, valamint az emberiség előtt álló kihívásokról, mint például a klímaváltozás, a munka értékének megváltozása, vagy a digitális kultúra okozta értékváltozás” – tájékoztatott Rab Árpád, jövőkutató.

Kategória:
 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!