spot_imgspot_img
spot_img

10 nyári film, amit idén mindenképp nézz meg

-

Article Top Ad (AdSense)

A hosszú, bezártsággal töltött hónapok után végre utazhatunk és kiélvezhetjük a nyár minden pillanatát. Az így szerzett élmények egész évben kitartanak, ahogy ezek a nyári filmek adta szórakoztató percek is. 

Vicky, Cristina, Barcelona

Vitathatatlanul Woody Allen egyik legjobb műve, amelyben nemcsak a színészek és a sztori őrült jó, de egy igazi spanyol fiesta is a szemnek. A két barátnő Rebecca Hall és Scarlett Johansson Spanyolországba indul egy utolsó nyári vakációra, mielőtt Vicky (Rebecca Hall) megházasodna. Aztán találkoznak a Javier Bardem alakította Juannal, aki mindkét lánnyal flörtölni kezd…

Dirty Dancing

Bármikor jó újra megnézni, ahogy a népszerű Catskills nyaralóhelyen Baby és a rosszfiú tánctanár, Johnny Castle szerelmesek lesznek egymásba. És persze kevés olyan ikonikus jelenet van, mint a tánc a film végén, amelyre fiatalkorunkban talán mindannyian vágytunk egy kicsit.

Mamma Mia

Egy jobb dolog van a romantikus love storynál: három love story! És persze a csodálatos és ámulatba ejtő görög hangulat, ami miatt ezt a filmet egyszerűen soha, de soha nem lehet megunni. Persze ott vannak még a remek színészek, Meryl Streep-el az élen, és a fergeteges ABBA-dalok is…

Lepattintva

Aloha! Gyere és hagyd magad elsodródni a hullámokkal egyenesen Hawaii szigetére, ahol Jason Segel éppen megpróbál túljutni egy fájdalmas szakításon. A nyaralást csak egy dolog zavarja meg: amikor az ex új pasijával (aki ráadásul egy rocksztár) feltűnik a színen. A káosz borítékolható, ahogy a hamisítatlan tengerparti hangulat is.

Minden végzet nehéz

Diane Keaton és Jack Nicholson az Egyesült Államokbeli Hamptonsra repítenek bennünket, amely talán az egyik legszebb és leghangulatosabb környék, és ahol ebben a 2003-as romantikus filmben szárba szökken a szerelmük. Már önmagában a gyönyörű tájért érdemes végignézni a filmet, de azért a cselekmény is tartogat meglepetéseket és persze sok-sok poént is.

Veszélyes vizeken

Egy izgalmas thriller, amelyben Meryl Streep és David Strathairn egy civakodó házaspárt alakít, akik vadvízi evezésre indulnak gyermekeikkel. A családi kirándulás azonban hamarosan drámai fordulatot vesz, amikor két veszélyes bűnözővel találkoznak.

Velence, nyár, szerelem

A vonzó és öntudatos amerikai lány, Jane Hudson Velencébe utazik nyaralni, ahol nem csak a város varázsolja el azonnal, hanem egy sármos olasz is. A dolognak mindössze egyetlen apró, icipici szépséghibája van: a férfi nős…

Thelma és Louise

A nyár a legjobb alkalom arra, hogy a barátaiddal beugorj egy – lehetőleg nem lopott – autóba letekerjétek az ablakokat és csak menjetek és menjetek, ameddig kedvetek tartja. Bár azt nem javasoljuk, hogy Susan Sarandon és Geena Davis nyomdokaiba lépjetek (legalábbis ebben a filmben) Thelma és Louise mindenképpen a csajos utazások védőszentjei. Miközben mozizunk, egyszerűen nekünk is megjön a kedvünk, hogy a következő hétvégén legjobb barátnőnkkel útra kelljünk, és valahol a tengerparton megigyunk egy jófajta margaritát.

Vaiana

Igazi lányos hőstörténet szuper zenékkel, amely a mesés Polinéziában játszódik, ahol a félisten Maui által elszenvedett szörnyű átok sújtja Vaiana és népe  szigetét. A fiatal lány apja tiltása ellenére válaszol az óceán hívására és elindul, hogy megkeresse a félistent, hogy beteljesítse ősei küldetését és rendbe hozza a dolgokat. Izgalmas útjuk során Mauival átkelnek az óceánon, hatalmas tüzes teremtményekkel küzdenek meg, és kalandjaik során mi is velük sodródunk szebbnél-szebb helyekre.

Koktél

Őszintén szólva, akit ennek a filmnek nem kap el a hangulata, az jobb, ha azonnal orvoshoz megy. A még fiatal és roppant szexi Tom Cruise egy new yorki mixert játszik, akinek minden vágya, hogy a legnagyobb legyen a szakmában és megnyithassa saját bárját. A nagy pénz reményében Jamaicába utazik, ahol persze a szerelem is rátalál…

Ha tetszett, olvasd el ezt is:

A legjobb anyukás filmek – Top 10

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!