spot_imgspot_img
spot_img

10 fura, létező társkereső oldal

-

Article Top Ad (AdSense)

A közös érdeklődési körök a párkeresés, párkapcsolat egyik fontos tényezőjének számítanak. Az, hogy ezek mennyire speciális területekre is vonatkozhatnak, arra talán nem is számítanánk. Nemcsak az időtöltés vagy a foglalkozás, hanem mondjuk az étkezés mentén is rendeződhet a társra vágyó szinglik köre.

Gluténmentes egyedülállók

Nem akarod magad kekeckedőnek érezni a randin, amikor az étteremben az összetevők miatt kérdezgeted a pincért? Szükséged van valakire, aki megérti az étkezési gondjaidat? A jelenleg is működő GlutenfreeSingles site épp erre kínál megoldást.

„A GlutenfreeSingles egy randi-, kapcsolatépítő- és informatív honlap, ahol soha nem kell egyedül érzned magad, zavarban lenned vagy tehernek érezned magad, amiért gluténmentesen élsz. Ez a honlap egy barátságos, befogadó hely, ahol gluténmentes randipartnert, barátot vagy hobbikört találhatsz.”

„Akár liszt-, akár gluténérzékeny vagy, esetleg választott életmódod a gluténmentesség, mindegyik esetben örömmel látunk a GlutenfreeSingles honlap közösségében. Elkötelezettek vagyunk, hogy kiépítsünk egy helyi és nemzetközi közösséget a gluténmentes életmódot folytatók számára.

A site segít gluténmentes randevúpartnert, barátot, esti programhoz társat, online közösséget találni, de híreket, recepteket és tanácsokat is megosztanak ebben a témában.

Keresd a kapitányt!

A tengerekben szegény országunkban ez mindenképpen egy piaci rés. Itthon maximum a adriai jachtokkal vagy a balatoni vitorlásokkal lehetne csajozni – pénztárcától függően. A SeaCaptainDate.com oldalon „férfiakkal, nőkkel és kapitányokkal” lehet ismerkedni (szárazon és vízen) barátkozás, levelezés, közös hajókázás vagy alkalmi szex céljából. Az oldal büszkén állítja magáról, hogy az első, kifejezetten a tengerészek számára készült randisite, ahol már most kapitányok ezrei várják partnereiket. Reklámszövegük szerint 2007 óta segítenek navigálni a randizás viharos tengerén…

Hogy mekkora a kereslet a tengeri medvékre, az számomra kicsit kétséges, a hitelességhez pedig a honlap alábbi reklámja sem járul hozzá sokkal.

 

Amish Társkereső

„Kerülj kapcsolatba elkötelezett, szorgalmas és figyelmes egyedülállókkal az amish közösségből! Regisztrálj ingyen és szerezz azonnali hozzáférést a közeledben élő amish szinglikhez! Fantasztikus randik mindössze néhány kattintásnyira tőled és már élvezheted is az egyszerű életet!”

Felmerül a kérdés, hogy az elektromos áramot nem használó, a modern élet vívmányaitól tartózkodó közösség tagjai hogyan is ismerkednek online, de ebbe most nem megyünk bele.

Csípős szószok szerelmesei

Egy társkereső oldal azoknak, akik szerint az nem is étel, amitől nem gyöngyözik a homlokod… „Ha olyasvalaki vagy, aki minden nachosra tesz egy darabka jalapenót, akkor a megfelelő helyen jársz. Minek kockáztatnád, hogy az első randin közölje veled valaki, hogy nem szereti a fűszeres ételeket, amikor tudod, hogy számodra ezzel véget is ért a kapcsolat? Találkozz más csípősszósz-imádókkal a Hot Sauce Groups közösségi tereinkben és keress párt az alapján, hogy milyen csípős szószt szeret. Kereshetsz a paprika fajtája és az erősség alapján is, de akkor se ess kétségbe, ha egy meghatározott régió szószainak rajongója vagy, vagy ha olyat keresel, ami kétszer csíp: a Hot Sauce Passions-nél mindenki talál az ízléséhez illőt.”

 

Mizu? Vidéki vagy?

Ezt a városiak nem érthetik! – hirdeti a Farmers Only társkereső oldal, ahol a vidéki élet szerelmesei keresnek párkapcsolatot. „Regisztrálj ingyen és találkozz egy gazdálkodóval, cowboyjal, cowgirllel vagy egy állatbolonddal! A Farmersonly.com egy olyan társkereső oldal, ahol csak két lábbal a földön álló emberekkel találkozol!”

 

A szerelem lovon érkezik

Az előzőhöz hasonlóan a vidék szerelmeseire épít az EquestrianCupid oldal is, melynek jelmondata: Maradj távol a várostól – élvezd a vidéki életet!

„Az oldal a cowboyok, cowgirlök és lovas egyedülálló exkluzív közössége, akik hasonló lelkes lovasokkal találkozhatnak, hogy együtt járják be a feltérképezetlen csapásokat, élvezzék a vidéki életet és felfedezzék a legjobb lovaglóhelyeket. Nem élsz vidéken vagy nincs saját lovad? Semmi gond! Az egyetlen követelmény, hogy két lábbal a földön állj és hasonló emberekkel akarj találkozni!”

 

Randizz bohóccal!

Őszintén szólva én mindig is tartózkodással viseltettem a bohócok iránt. Ez az oldal azonban új mélységet ad a fóbiáimnak. Természetesen tiszteletben tartom mindenkinek az ízlését és az érzéseit, de az alábbi kép sem győzött meg arról, hogy ez az én terepem. Mindenesetre, aki úgy érzi, hogy ilyen mértékben hiányzik az életéből a vidámság, randizzon bohóccal!

„Semmi vicces nincs a társkeresésben, ha az arcfesték és a piros orr alatt egy magányos szív rejtőzik. Szerencsére a Clown Dating segít rajtad! Ha bohóc vagy, esetleg kezdő bohóc tanonc vagy a bohócok rajongója, akkor ez a megfelelő hely a számodra!”

 

Magasan te vagy a legjobb!

„A világ legjobb, legnagyobb és legeredményesebb magas társkeresője! Itt hasonlóan „magasröptű” egyedülállókkal ismerkedhetsz! Gyönyörű, sudár nők vagy jóképű, daliás pasik és a magas embereket kedvelők mindenhol!” – állítja magáról a TallFriends.com.

Imádom az akcentusodat!

Az ILoveYourAccent.com lehetőséget kínál, hogy hasonló gondolkodású emberekkel ismerkedj a tengerentúlról vagy akár az államokból. Ha nem bírsz elviselni még egy estét a helyi kocsmában arra vágyva, hogy besétáljon a nagy ő és már azt kívánod, hogy maradtál volna otthon befejezni a mosást, akkor lépj egy merészet és csatlakozz hozzánk! A kisvárosban élőknek még nehezebb új emberekkel találkozniuk, mert mindenkit ismernek, így nekik különösen hasznos lehet ez az oldal.

Zenebarátok

Szeress bele valakibe, aki ugyanazokat a zenéket hallgatja! Kézenfekvő módja az ismerkedésnek a közös érdeklődési kör vagy hobbi. „Akár új városba költözöl, akár csak egy kis változatosságra vágysz az ismerkedés épp annyira nehéz tud lenni, mint amennyire élvezetes. Azt vettük észre, hogy a legizgalmasabb emberekkel a zenén keresztül ismerkedtünk meg – kocsmába, koncerten vagy épp a kedvenc együtteseinkről beszélgetve” – írják a honlapon az alapítók, Alex Parish és Julian Keenaghan. „Mi magunk is úgy találkoztunk: két zenész, akik frissen érkeztek Londonba.”

„A zene elárul valami az emberről: közös alapot ad és életünk legfontosabb pillanataiban hangzik fel a zene. Szóval miért ne hozzunk össze olyan embereket, akiknek hasonló a zenei ízlésük, hogy megosszák egymással azokat az élményeket, amik most hiányoznak az életükből. Ezért hoztuk létre a Tastebuds-t.”

Bár érdemes megjegyezni, attól, hogy mindketten Walk the Moon-rajongók vagytok, még nem biztos, hogy párként is működni fogtok!

(Via Ourcommunity)

Ha tetszett a cikk, kattints további tartalmainkért!

Elképesztően kínos Tinder-horrorsztorik, amiket soha nem akarunk átélni

 

FRISS CIKKEINK

Lájkold Facebook-oldalunkat,
nehogy lemaradj a
legfrissebb bejegyzéseinkről!